- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ξεφεύγει το σκορ στο “Aker Stadion”

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το κουπόνι της Δευτέρας (18/04), που έρχεται από το πρωτάθλημα Νορβηγίας και την αναμέτρηση Μόλντε – Λίλεστρομ. Εσείς μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε στο Betarades.gr για τα πάντα γύρω από το στοίχημα αλλά και για τον διαγωνισμό τραγουδιού eurovision στοίχημα [1].

 

3η Αγωνιστική στην Eliteserien Νορβηγίας, με τη Μόλντε να πραγματοποιεί ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Επικράτησε εύκολα με 3-1 εκτός έδρας της Στρομσγκόντσετ την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ στην πρεμιέρα πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Βαλερένγκα. Παρουσιάζει δυνατό πρόσωπο στην έδρα της, κάτι που θέλει να αξιοποιήσει κόντρα στη Λίλεστρομ.

 

Δεν θα έχει φυσικά εύκολη αποστολή, η Λίλεστρομ έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία, την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε με 4-0 τη Γιέρβ, ενώ στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Χαμ Καμ. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν ιδανικό ξεκίνημα, ωστόσο περιμένουμε ότι η Λίλεστρομ θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της και θα απειλήσει την αντίπαλο της. Προβλέπουμε αναμέτρηση με καλό ρυθμό και γκολ.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου [2] μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!