“Kαταιγιστικός” ο Ημίθεος, “εξάρα” υπό βροχήν στο Καυτανζόγλειο…

Σε υγιεινό περίπατο μετατράπηκε ο αγώνας με τον Θεσπρωτό, με τον Ηρακλή να ανεβάζει ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάνει στο 6-0…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Εντυπωσιακό αγωνιστικό απόγευμα για τον Ηρακλή, ο οποίος υπό βροχήν συνέτριψε με 6-0 τον Θεσπρωτό στο Καυτανζόγλειο.

Όπως αποδείχθηκε, το γρήγορο γκολ του Άλεξιτς στο 4΄ και η εικόνα του πρώτου μέρους μπορεί να προϊδέασαν για τον τελικό νικητή της αναμέτρησης, αλλά είχαν απλώς αναγνωριστική αξία, σε σχέση με ό,τι ακολούθησε στο δεύτερο μέρος.

Ο Σέρβος επιθετικός πέτυχε και πάλι γρήγορο τέρμα, στο 57΄ κάνοντας το 2-0, ενώ ακολούθησαν δύο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο από τον Γιουμπιτάνα (65΄ και 70΄), με τον Βλέγο μεσοεπιθετικό να δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί στο νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον του και αρχίζει να βοηθά ουσιαστικά την ομάδα.

Λίγο πριν την εκπνοή, ήταν η σειρά του Μπαστακού να βρει δίχτυα (87΄), όμως ο Μανωλάκης ήταν εκείνος, που “έγραψε” το τελικό σκορ στο τελείωμα των καθυστερήσεων, διμορφώνοντας το 6-0 (90΄+3΄).

Είναι εκ τωγν πραγμάτων προφανές ότι η εικόνα της αναμέτρησης δεν αντέχει σε περαιτέρω κριτική, απλώς ικανοποιεί την “κυανόλευκη” πλευρά, η οποία βρήκε με το παραπάνω λύσεις απέναντι σε έναν αντίπαλο του ίδιου αγωνιστικού επιπέδου με εκείνους, οι οποίοι του έκαναν επανειλημμένως “ζημιά” στο Καυτανζόγλειο, κατά τη φετινή διαδρομή του πρωατθλήματος…

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου (85΄ Μπαλικτσής), Κωστούλας, Πήλιος (70΄ Μανωλάκης), Πατράλης, Τόμας (85΄ Παπαδόπουλος), Χρουσιέλ, Σίλβα Νταμιάν, Άλεξιτς (70΄ Βιτίνιο), Γιουμπιτάνα, Μπαστακός.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Παππάς, Γκανσιέρ, Βασιλάκης, Κωνσταντίνου, Ντι Αλέσιο, Βαλιέντε (60′ Μπονίγια), Ραμίρεζ, Πατσέκο (70′ Όστινγκ), Σαραντίδης (70′ Στεργίου), Πούφλης (60′ Βαταμίδης), Μαρτίνεζ.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top