- Bluearena - https://bluearena.gr -

Με το μομέντουμ και την έδρα της Πορτ Βέιλ

Το Betarades.gr ξεχώρισε μια πρόταση από τη League 2 και την αναμέτρηση Πορτ Βέιλ – Έξετερ και ενώ εσείς μπορείτε να ενημερωθείτε για τη βαθμολογία Αγγλίας [1].

 

Εξ αναβολής αναμέτρηση για τη League Two Αγγλίας, με τη φορμαρισμένη Πορτ Βέιλ να υποδέχεται την Έξετερ. Κατάφερε να φτάσει την προηγούμενη αγωνιστική σε ακόμη μια νίκη, αυτή τη φορά με 2-1 κόντρα στην Μπράντφορντ και πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική της νίκη, καθώς προηγήθηκαν αυτές κόντρα σε Μάνσφιλντ (3-1) και Κρόουλι (4-1). Έχει ανεβάσει στροφές, ηττήθηκε μόλις σε ένα παιχνίδι από τα 13 τελευταία και μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα βρίσκεται στο -2 από την πρώτη επτάδα. Παρουσιάζει δυνατό πρόσωπο και στην έδρα της, όπου παραμένει αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα ματς (4-2-0).

 

Από την πλευρά της η Έξετερ βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης, επικράτησε με 2-0 της Όλνταμ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, έχοντας κερδίσει τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της. Δίνει σήμερα παιχνίδι αποδείξεων, τη στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες. Η Πορτ Βέιλ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, έχει το προβάδισμα στην έδρα της, τη στιγμή που η Έξετερ έρχεται και με πολλές ελλείψεις στο αποψινό ματς. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου [2] μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.