- Bluearena - https://bluearena.gr -

Με τα γκολ στην Τουρκία

Το σημερινό μας στοιχηματικό ενδιαφέρον στρέφεται στο πρωτάθλημα Τουρκίας και συγκεκριμένα στο παιχνίδι Γκιρεσούνσπορ – Γκαζιαντέπ, απ’ όπου έρχεται η σημερινή μας πρόταση και την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στη netbet [1].

 

29η Αγωνιστική στη Super Lig Τουρκίας με την ανεβασμένη Γκιρεσούνσπορ να υποδέχεται την ντεφορμέ Γκαζιαντέπ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Γκεζτέπε (3-1) και Ρίζεσπορ (1-2) και συνεχίζουν τη σκληρή μάχη της παραμονής, καθώς βρίσκονται στη 16η θέση και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

 

Από την πλευρά της η Γκαζιαντέπ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Χατάισπορ την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, ενώ συνολικά συμπλήρωσε έξι παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στη 12η θέση της κατάταξης και στο +5 από τη σημερινή της αντίπαλο, ενώ εκτός έδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα. Δύο ομάδες που σκοράρουν και αμυντικά προβληματίζουν αρκετά, η Γκιρεσούνσπορ έχει σκοράρει στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, ενώ το G/G επιβεβαιώθηκε και στα τρία τελευταία ματς της Γκαζιαντέπ.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου [2] μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.