- Bluearena - https://bluearena.gr -

Άνετα η Λίβερπουλ

Από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έρχεται η σημερινή πρόταση του Betarades.gr και συγκεκριμένα από το παιχνίδι Λίβερπουλ – Ίντερ, το οποίο μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά Champions League [1].

 

Αγώνας ρεβάνς για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Λίβερπουλ να έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-0 του πρώτου μεταξύ τους ματς. Οι “κόκκινοι” έρχονται από συνεχόμενες επιτυχίες, παραμένουν αήττητοι από τον Δεκέμβριο, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκονται στη 2η θέση και στο -6 από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι χαρακτηριστικό ότι απ’ τη σεζόν 2017-2018 και έπειτα έχει κρατήσει το «μηδέν» στα 15/24 εντός έδρας ματς στη διοργάνωση!

 

Από την πλευρά της η Ίντερ γνωρίζει ότι έχει σήμερα εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Διέλυσε με 5-0 τη Σαλερνιτάνα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Εντός συνόρων βρίσκεται στη 2η θέση της Serie A και στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Η Λίβερπουλ είναι ποιοτικότερη, το επιβεβαίωσε και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι και περιμένουμε ότι θα το κάνει και απόψε στο “Άνφιλντ”.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο [2] μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!