- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ξεφεύγει το σκορ στο “Giuseppe Meazza”

Μπορεί ο κορωνοϊός να συνεχίζει να “χτυπά” τα πρωταθλήματα, ωστόσο το κουπόνι pamestoixima [1] είναι συναρπαστικό σήμερα Κυριακή (9/1) με ντέρμπι στη Serie A, ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στις υπόλοιπες λίγκες και φυσικά ξεκίνημα στο Κόπα Άφρικα! Το Betarades έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις σημερινές προτάσεις, η οποία έρχεται από το ντέρμπι Ίντερ – Λάτσιο για την 21η Αγωνιστική της Serie A.

 

Η Ίντερ έδωσε κανονικά το παρών στο “Renato Dall’ Ara” για την αναμέτρηση με την Μπολόνια τα Θεοφάνεια η οποία, ωστόσο, δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που αντιμετώπιζαν οι γηπεδούχοι. Οι “νερατζούρι” πανηγύρισαν επτά σερί νίκες, ενώ παράλληλα παραμένουν αήττητοι σε έντεκα αγωνιστικές (9-2-0).

 

Μετά από μία άκρως συναρπαστική αναμέτρηση στο “Olimpico”, η Λάτσιο γλίτωσε την ήττα στις καθυστερήσεις με αντίπαλο την Έμπολι (3-3). Προηγήθηκαν δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Βενέτσια (1-3) και Τζένοα (3-1), ενώ παραμένει αήττητη στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μετόπισθεν, ωστόσο βρίσκει με ευκολία τα αντίπαλα δίχτυα. Η Ίντερ από την άλλη έχει την ποιότητα για να εκμεταλλευτεί τα κενά και περιμένουμε ένα παιχνίδι με ρυθμό και γκολ.

 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο [2] μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!