- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Βρέχει” γκολ στο “Carrow Road”

Το Betarades.gr επέλεξε να ασχοληθεί με την αναμέτρηση Νόριτς – Άστον Βίλα για τη 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να τη βρείτε στα προγνωστικά στοιχήματος [1].

Δεύτερη διαδοχική ήττα για τη Νόριτς, αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-1), σε ματς που άξιζε κάτι περισσότερο. Δεύτερη σερί ήττα σε απαιτητικό παιχνίδι μετά το εκτός έδρας 3-0 απ’ την Τότεναμ, τέταρτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζει η Νόριτς (0-2-2), είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με Γουλβς (0-0 εντός) και Νιουκάστλ (1-1 εκτός). Στους 10 πόντους η Νόριτς, είναι στο -3 απ’ τη σωτηρία, ισόβαθμη με τη Νιουκάστλ και στο -1 απ’ την Μπέρνλι.

Η επιστροφή του Τζέραρντ στο «Άνφιλντ» δεν ήταν αρκετή για να αποπροσανατολίσει τη Λίβερπουλ, η Άστον Βίλα επέλεξε παθητική προσέγγιση, έπαιξε αρκετά πίσω και μοιραία ηττήθηκε με 1-0. Επιστροφή στις ήττες έπειτα απ’ το εντός έδρας 2-1 επί της Λέστερ για την ομάδα του Τζέραρντ, είχαν προηγηθεί οι νίκες κόντρα σε Μπράιτον (2-0 εντός) και Κρίσταλ Πάλας (1-2 εκτός), στο μεσοδιάστημα ηττήθηκε εντός έδρας 1-2 απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι (εντός). Στο 2-0-4 το ρεκόρ της Βίλα στα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, δέχτηκε γκολ στα τελευταία πέντε, σε συνέχεια από πέρυσι δέχτηκε γκολ στα τελευταία 13/14 εκτός έδρας ματς για την Πρέμιερ!

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου [2] μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!