EOK – Κύπελλο: Βγάζουν Final 4 από τον Σεπτέμβριο…

Στη μάχη του κυπέλλου από νωρίς οι ομάδες της Basket League…

Διάφορα, Μπάσκετ

Διαδικασίες… εξπρές προέκυψαν στο κύπελλο Ανδρών, με την επιτροπή διοργανώσεων της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, να προχωράει στην έκδοση συμπληρωματικής προκήρυξης που φέρνει τα πάνω – κάτω σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό και επισπεύδει σημαντικά την έναρξη των αγώνων και τις πρώτες φάσεις.

Αυτός όριζε την έναρξη του κυπέλλου για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 στις 18 Σεπτεμβρίου, όπως φαίνεται από το αρχικό έγγραφο που είχε δημοσιοποιηθεί.

 

Η συμπληρωματική προκήρυξη όμως, που έφτασε στις ομάδες, φέρνει το τζάμπολ του κυπέλλου την 1η Σεπτεμβρίου(!) την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης με τέσσερις αγωνιστικές στις 11 Σεπτεμβρίου, την είσοδο ομάδων της Basket League στις 15/9 και την διεξαγωγή των προημιτελικών, των αγώνων δηλαδή από τους οποίους θα προκύψει η τελική τετράδα, στις 22/9!
Οι ημιτελικοί έχουν προβλεφθεί για τις 16/2/22 και ο τελικός για τις 20/2, άρα βάσει αυτής της πρόβλεψης διατηρείται το υπάρχουν σύστημα.

Αναμένεται ακόμα ο ορισμός της ημερομηνίας των κληρώσεων για τις διοργανώσεις της ερχόμενης περιόδου, που αναμένεται να διεξαχθούν λίγο μετά τον 15Αυγουστο, ενώ υπενθυμίζεται ότι στις 12 Σεπτεμβρίου έχουν προκηρυχθεί, για μία ακόμα φορά, οι εκλογές της ΕΟΚ.

Από την ΕΟΚ αναφέρουν ότι αυτή η αλλαγή έγινε κατόπιν αιτήματος του ΕΣΑΚΕ, στην καθιερωμένη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο φορέων για το καλεντάρι.

Πηγή: basketa.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top