Asvestochori Club: Διαθέτει τα ποδοσφαιρικά διαρκείας

Συγχαρητήρια προς όλους από τον “κυανόλευκο” Σύνδεσμο για την επανεκκίνηση και ανακοίνωση για τη διάθεση των διαρκείας…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η σχετική ανάρτηση, αναφέρει:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θα θέλαμε σαν σύνδεσμος να πούμε ένα τεράστιο μπράβο σε όσους έτρεξαν και κυρίως σε όσους βοήθησαν οικονομικά σε μια τόσο δύσκολη και παράξενη εποχή ώστε να συγκεντρωθουν τα απαραίτητα χρήματα για το νέο ποδοσφαιρικό μας εγχείρημα όπως και στον Γ. Σ και τους ανθρώπους που δούλεψαν για όλο αυτό.
Έρχεται μια χρονιά φοβερά δύσκολη απ όλες τις απόψεις αλλά πρέπει να μπουν οι σωστές βάσεις ώστε να τελειώνουμε μια και καλή με όλα όσα περάσαμε εδώ και 10 συνεχόμενα χρόνια και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν ο ανίκητος λαός του ΗΡΑΚΛΗ μας ενεργοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα. Και είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος μας είναι τόσο τρελαμένος που θα ζήσουμε και πάλι φανταστικές στιγμές όλοι μαζί, μια αγκαλιά, ο ένας στο πλευρό του άλλου.
Απο σήμερα λοιπόν διαθέτουμε τα διάρκειας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Για το γνωστό θέμα των εμβολιασμενων ή μη η θέση μας είναι μια και ξεκάθαρη. Δεν έχουμε μάθει να διαχωριζουμε τους ανθρώπους σε εμβολιασμενους ή μη, σε λευκούς ή έγχρωμους, σε ψηλούς ή κοντούς. Για την αγορά διάρκειας δεν υπάρχουν προϋποθέσεις και μπορεί να στηρίξει οποίος θέλει. Τα υπόλοιπα δεν είναι δικός μας θέμα και ο καθένας είναι ελεύθερος να αποφασίσει ότι αυτός πιστεύει.
Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια, ερώτηση και για αγορά διάρκειας μπορείτε να επικοινωνείτε με την επίσημη σελίδα του συνδέσμου μας σε Facebook και Instagram.
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
BV 64

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top