Κυριζίδης: “Πονέσαμε στο θέμα του επενδυτή-Θα είμαστε πολύ προσεκτικοί!”

Ο Ηρακλειδέας αντιδήμαρχος μιλά για την προοπτική του νέου ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Μάκη Κυριζίδη στο Metropolis 95,5:

«Στηρίζουμε την προσπάθεια έτσι ώστε να έχουμε τη νέα σελίδα αυτή του Ηρακλή. Ο Ηρακλής τα τελευταία χρόνια μετά τις αδικίες που υπέστη από τις αρχές βρισκόταν σε ανυπαρξία. Δόθηκε η ευκαιρία να είμαστε στην ευτυχή θέση να λέμε ότι ο Ηρακλής θα είναι στη Σούπερ Λιγκ 2. Μαζεύτηκε ένα ποσό και ο κόσμος έβαλε πλάτη. Έκλεισε η συμφωνία με την Τρίγλια. Κατατέθηκε η εγγυητική.

Να μην ξεχνάμε όμως ότι το σημαντικό είναι η τροπολογία που καταφέραμε να περάσει, η οποία δίνει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης της περιουσίας χωρίς τα χρέη των προηγούμενων ετών. Υπάρχουν δύο οδοί: είτε θα βρεθεί ένας επενδυτής είτε πηγαίνεις και χτυπάς την έδρα της Πολιτείας για να χτιστεί ένα γήπεδο. Προτιμούμε τη δεύτερη λύση.

Στεκόμαστε συμπαραστάτες, λοιπόν, ώστε να μπορέσει ο Ηρακλής να έχει το δικό του γήπεδο. Το μεγαλύτερο βήμα έγινε και πλέον, όλα είναι αισιόδοξα. Θα πρέπει να κάνουμε μια έκκληση στον κόσμο, να σταθούμε δίπλα του, τώρα που θα βγουν τα διαρκείας. Να χαμογελάσει το χειλάκι μας μέσα στο Καυτανζόγλειο».

Για τη χορήγηση άδειας: «Θα δοθεί λύση για την άδεια του Ηρακλή. Είναι συνολικό πρόβλημα».

Για αν υπάρχει κάποιος επενδυτής: «Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Επειδή πονέσαμε πολύ με κάποιος επενδυτές, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν μπορούμε να αφήσουμε στα χέρια ενός τυχαίου ανθρώπου όλη την προσπάθεια αυτή».

Για οικονομική ενίσχυση Ηρακλή: «Ο κ. Ευγενίου θα είναι δίπλα ηθικά αλλά, όπως είπε και ο ίδιος, δεν μπορεί να συνδράμει άλλο οικονομικά».

Για το πότε θα παίξει στο Καυτανζόγλειο: «’Αμεσα, εκτιμώ. Οι πρώτες αγωνιστικές δραστηριότητες θα είναι στο Καυτανζόγλειο».

Τέλος, τόνισε: «Εχουμε την περιουσία του συλλόγου ελεύθερη και ανοίγει ο δρόμος της αξιοποίησης. Χρειάζεται προσοχή».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top