- Bluearena - https://bluearena.gr -

Φουλ του γκολ στο Βελιγράδι, ρίσκο με Μάλμε – δυάδα Τσάμπιονς Λιγκ στο 4.62!

Το Betarades.gr έχει επιλέξει μια δυάδα από την πρώτη τη τάξει διοργάνωση, που περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Ερυθρός Αστέρας – Σερίφ και Μάλμε – Ρέιντζερς. Ας δούμε τι παίζουμε σήμερα στο στοίχημα [1]!

 

Σκοράρουν στο Βελιγράδι

 

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με την ίδια διοργάνωση και την αναμέτρηση που γίνεται στο Βελιγράδι, εκεί όπου ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί τη Σερίφ Τιράσπολ στις 22:00.

 

Οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, καθώς συνέτριψαν με 5-0 την Κάιρατ. Προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και στο πρωτάθλημα της Σερβίας. Επικράτησαν με 1-0 επί της Μλάντοστ και με 3-1 επί της Σπαρτάκ Σουμπότιτσα. Η αποτελεσματικότητα τους στην επίθεση είναι το μεγάλο “όπλο” τους, καθώς έχουν σημειώσει εννιά γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

 

Η Σερίφ Τιρασπόλ επικράτησε με 3-1 επί της Άλασκερτ, ανατρέποντας το είς βάρος της σκορ και συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμη, σημείωσε τη πρώτη της νίκη και στο πρωτάθλημα Μολδαβίας, κερδίζοντας εκτός έδρας (1-3) τη Φλορέστι. Σκοράρει εύκολα, αλλά στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της δεν κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην εστία της.

 

O Ερυθρός Αστέρας είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη αλλά και την πρόκριση στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Η Σερίφ, όμως, μπορεί και αυτή να πετύχει γκολ. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

 

Μπορεί η Μάλμε

 

Ολοκληρώνουμε τις προβλέψεις μας με ακόμη ένα παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ και μεταφερόμαστε στη Σουηδία, εκεί όπου στις 20:00 η Μάλμε κοντράρεται με τη Ρέιντζερς.

 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) απέναντι στην Ελσίνκι. Αποτελέσμα που σε συνδυασμό με τη νίκη τους στον πρώτο αγώνα, τους έδωσε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Εξαιρετική είναι η πορεία τους και στο πρωτάθλημα Σουηδίας. Βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ενώ προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες επί της Ντέγκερφορς (0-5) και της Μιάλμπι (0-2). Είναι πολύ δυνατοί στο γήπεδό τους και έχουν κερδίσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

 

Ξεκίνησε με το δεξί τη προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας στη Σκωτία η Ρέιντζερς. Επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-0 επί της Λίβινγκστον στον αγώνα της πρεμιέρας. Είχε προηγηθεί η νίκη (2-1) επί της Ρεάλ Μαδρίτης στη πιο πρόσφατη φιλική αναμέτρηση της, καθώς και οι ισοπαλίες με την Άρσεναλ (2-2) και τη Μπράιτον (0-0).  Δεν τα πάει πολύ καλά μακριά από την έδρα της, έχοντας κερδίσει τα δύο από τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

 

Η Ρέιντζερς ξεκίνησε καλά την αγωνιστική περίοδο, δεν βρίσκεται ακόμα, όμως στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Η Μάλμε είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να τα καταφέρει έστω και δύσκολα στην έδρα της. Θα πάμε με το 1 (DNB) σε απόδοση 2.50.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος [1] στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα [2] και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.