Θέλει “τριπλέτα” Αμερικανών γκαρντ – Πάει για Σκορδίλη ή Γόντικα!

Αλλαγή σχεδιασμού από Σκουρτόπουλο, που δεν θέλει να “θυσιάσει” θέση ξένου για τον αναπληρωματικό σέντερ και στρέφεται προς έναν εκ των δύο Ελλήνων ψηλών…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η “κυανόλευκη” τεχνική ηγεσία επιχειρεί να μη “θυσιάσει” θέση ξένου για το ρόλο του αναπληρωματικού σέντερ, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να προτιμά την απόκτηση ενός επιπλέον Αμερικανού γκαρντ για τις θέσεις “1” και “2”, πέραν του Γούλριτζ και του βασικού σούτινγκ γκαρντ, που θα στελεχώσουν το ρόστερ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα κινηθεί προς την επιλογή δύο ξένων “πενταριών”, αλλά ενός, εμπιστευόμενος τη θέση του back up center σε Έλληνα, θέση για την οποία γίνονται συζητήσεις με τον πολύπειρο διεθνή Γάιο Σκορδίλη (33χρ – 2.08) και τον Κωστή Γόντικα (27χρ – 2.06).

Όπως, αναλυτικά αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας onsports.gr:

Ο Ηρακλής εγκατέλειψε την περίπτωση του Δημήτρη Κακλαμανάκη και θα επιλέξει ψηλό ανάμεσα στον Κώστα Γόντικα και τον Γάϊο Σκορδίλη

Οι διαφορές που υπήρξαν στο οικονομικό παρότι ήταν μικρές δεν γεφύρωσαν το χάσμα ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Δημήτρη Κακλαμανάκη με αποτέλεσμα σύμφωνα με πληροφορίες του OnSports να αποσύρει ο «γηραιός» το ενδιαφέρον του!

Ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Σκουρτόπουλος και η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισαν να μην περιμένουν άλλο τον παίκτη και να μην προχωρήσουν σε νέα πρόταση, καθώς ήδη είχαν… τρυπήσει το ταβάνι σε επίπεδο οικονομικής προσφοράς και στρέφονται πλέον σε άλλες λύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Ηρακλή αυτή τη στιγμή είναι ανάμεσα στον έμπειρο Γάϊο Σκορδίλη και τον Κώστα Γόντικα, όσον αφορά τον δεύτερο σέντερ της ομάδας.

Οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους των δυο παικτών συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα.

Μόνο ο Γόντικας εκτός | Cyprus Basket

 

Σχετικά Άρθρα

Μαλέσεβιτς: “Ακόμη καλύτεροι, για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη!”

Μπάσκετ

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top