“Πλησιάζει” σε Σκάιλαρ Σπένσερ και Ράιλι Λασάνς (vids)

Ο Ηρακλής επιχειρεί ενίσχυση με τον αθλητικό σέντερ της Μονς και τον λευκό combo guard…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του basketa.gr:

Ο Ηρακλής έχει πάρει φόρα για να ολοκληρώσει τη στελέχωση του ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και δύο αμερικανοί παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν τις επόμενες προσθήκες. Ο Ράιλι Λασάνς θα προστεθεί στην περιφέρεια, όπου ήδη υπάρχουν οι συμφωνίες με τον Ράιαν Γούλριτζ και τον Κώστα Παπαδάκη. Ο Σκάιλαρ Σπένσερ, θα ενισχύσει τη ρακέτα, εκεί όπου έχουν ήδη αποκτηθεί ο Γιάννης Κουζέλογλου και ο Μάικλ Φίνκε. Στους ψηλούς γίνεται και εντατική προσπάθεια να πειστεί ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, ενώ αναζητείται στην αγορά του εξωτερικού και ο παρτενέρ του Γιάννη Αγραβάνη.

Ο Σπένσερ είναι 27χρονών, έχει ύψος 2,06 και είναι φόργουορντ με πολύ δυναμισμό στο παιχνίδι του. Αγωνιζόταν στο Βέλγιο με τη Μονς, που είχε παίξει και στο Europe cup αντίπαλος του Ηρακλή και σε πέντε ματς της διοργάνωσης είχε 13,5 πόντους και 8,5 ριμπάουντ, συνολικά δηλαδή πληθωρική παρουσία.

Ο 25χρονος Λασάνς είναι κόμπο γκαρντ, έχει ύψος 1,88 και αγωνιζόταν στην Ολλανδία με τη Λέιντεν, ήταν συμπαίκτης του Φίνκε δηλαδή. Η συγκεκριμένη ομάδα μετά από κάποιο σημείο στην περσινή σεζόν έδωσε ευκαιρίες προβολής σε μια ομάδα αμερικανών παικτών που κρίθηκε από τους διοικούντες ότι είχαν μέλλον σε καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αυτοί άρπαξαν την ευκαιρία οδηγώντας τη σε άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά δείχνοντας όντως ότι ήταν για παραπάνω και ο Ηρακλής… άπλωσε δίχτια και παίρνει και δεύτερο αθλητή.

 

Riley LaChance 2016 Pictures, Photos & Images - Zimbio

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top