Φαβορί σε Σουηδία και Ρουμανία, αντέχει η Ιαπωνία – 3αδα σοκ στο 8.06!

Το κουπόνι της Δευτέρας (26/07) περιλαμβάνει αναμετρήσεις που έχουν το ενδιαφέρον τους για ποντάρισμα.

Η πρόταση της ημέρας

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις προτάσεις σήμερα που είναι πολύ δυνατές. Θα ταξιδέψουμε στη Σουηδία και τη Ρουμανία για προγνωστικά ποδοσφαίρου, ενώ για μπάσκετ έχουμε επιλογή από το Ολυμπιακό Τουρνουά. Όλα τα ματς παίζουν στην bet365 με ελκυστικές αποδόσεις. Ας περάσουμε αμέσως στις αναλύσεις μας!

 

Ανώτερη η Νόρμπι

 

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την Σουηδία και τη Σουπερετάν, εκεί όπου για τη 13η αγωνιστική στις 20:00 η Νόρμπι υποδέχεται τη Βαστέρας.

 

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες. Συγκεκριμένα, επικράτησαν με 2-0 επί της Βάρναμο και με 3-0 επί της Ακρόπολις. Αποτελέσματα που έφεραν την ομάδα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο -5 από τη πρωτοπόρο Λαντσκρόνα. Από την οποία, μάλιστα, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί εννιά γκολ σε 12 αγώνες.

 

Η νίκη αγνοείται για την Βαστέρας τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, καθώς έχει απολογισμό δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Με πιο πρόσφατες αυτές από την Σούντσβαλ (1-0) και Χέλσινγκμποργκ (0-4). Ακόμα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Τελευταία επικράτησή της η εκτός έδρας επί της Τρέλεμποργκ για την 7η αγωνιστική.

 

Η Νόρμπι είναι καλύτερη ομάδα και ψάχνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στη κορυφή. Μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στη Βαστέρας που παραπαίει. Επιλέγουμε άσο σε απόδοση 2.00.

 

Για τη νίκη η Σέπσι

 

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, με την Κίντια Ταργκόβιστε να υποδέχεται τη Σέπσι στις 18:30 στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής.

 

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας η Κίντια Ταργκόβιστε, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου. Είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες στα δύο τελευταία φιλικά που έδωσε. Τελευταία αυτή (0-0) απέναντι στην Πετρολούλ Πλοϊέστι. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς δεν έχει καταφέρει να πετύχει γκολ στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της.

 

Προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα η Σέπσι με τη Σπαρτάκ Τρνάβα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Επιπλέον, ξεκίνησε ιδανικά και τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Ρουμανίας, καθώς κέρδισε με 2-0 την Ακαντέμικα Κλιντσένι. Σε ένα παιχνίδι που σημείωσε και τα δύο γκολ, πάντως, στο δεύτερο ημίχρονο. Στους δύο από τους τρεις πιο προσφατους αγώνες της, έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

 

Η Σέπσι διανύει περίοδο φόρμας και μπορεί να πάρει τη νίκη στην έδρα της Κίντια Ταργκόβιστε, που εμφανίζει αδυναμίες. Θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.12.

 

Μπορούν οι Ιάπωνες

 

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με μπάσκετ και την αναμέτρηση για τον δεύτερο όμιλο του Ολυμπιακού Τουρνουά, ανάμεσα στην Ιαπωνία και την Ισπανία, που διεξάγεται στις 15.00.

 

Οι οικοδεσπότες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Στα δύο πιο πρόσφατα φιλικά τους, πάντως, εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους και επικράτησαν με 76-50 επί του Ιράν και με 81-75 επί της Γαλλίας. Στο τελευταίο, ο Χατσιμούρα πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση σημειώνοντας 19 πόντους ενώ μάζεψε και εφτά ριμπάουντ.

 

Η Ισπανία προέρχεται από ήττα (83-76) στο πιο πρόσφατο φιλικό της από το φαβορί της διοργάνωσης, τις ΗΠΑ. Είχαν προηγηθεί δύο νίκες σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια επί της Γαλλίας, με 86-77 και με 87-79.  Στο τελευταίο είχε ηγέτη τον Ρούμπιο, που πέτυχε 22 πόντους και μοίρασε και δύο ασίστ.

 

Φυσικά το φαβορί για τη νίκη είναι η Ισπανία. Οι Ιάπωνες όμως έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και μπορούν να διατηρήσουν το σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα. Θα ποντάρουμε στον άσο (+19.5) σε απόδοση 1.90.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top