Πανευρωπαϊκή διάκριση για τη Βασιλική Καλιμογιάννη

“Έλαμψε” και διεθνώς το αστέρι της νεαρής αθλήτριας του ΓΣ Ηρακλής.

Ερασιτέχνης

Η ανάρτηση του Γυμναστικού Συλλόγου, αναφέρει:

Συγκλόνισε με την κούρσα της η 16χρονη βασιλική Καλιμογιάννη η οποία κατέκτησε την 11η θέση στον τελικό του Πανευρωπαϊκόυ πρωτάθληματος Κ20 που πραγματοποιήθηκε στο Ταλίν της Εσθονίας . Η αθλήτρια του Ιάσωνα Ιωαννίδη ολοκλήρωσε την παρουσία της με ένα πανελλήνιο ρεκόρ και τη πρόκριση της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας που θα διεξαχθεί στα μέσα Αυγούστου στο Ναϊρόμπι της Κένυας. Θα πρέπει να τονιστεί ότι η Καλιμογιαννη ήταν η νεαρότερη αθλήτρια που έτρεξε στον τελικό και είναι ξεκάθαρο ότι το μέλλον της ανήκει.

Από το Ταλίν της Εσθονίας μετέφερε μέσω της ιστοσελίδας του Γ.Σ. τις εντυπώσεις της για την διοργάνωση αλλά και της επιτυχίας της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί ίσως και να μην τα περιμένα , καθώς τα έδωσα όλα στον ημιτελικό που κατάφερε να πετύχω και το Πανελλήνιο ρεκόρ.

Στον τελικό ήμουν κουρασμένη, αλλά προσπάθησα γιατί το καλύτερο και ήμουν σχετικά «μέσα» στους χρόνους μου. Ήταν η πρώτη μου διεθνής συμμετοχή και χάρηκα που κατάφερα να ανταποκριθώ, γιατί στους Πανελλήνιους αγώνες δεν είχα κατάφερε να έχω καλή παρουσία».

Συνεχίζοντας η αθλήτρια του Ηρακλή συμπλήρωσε:«Δυστυχώς ο προπονητής μου Ιάσωνας Ιωαννίδης δε μπορούσε να είναι μαζί μου, όμως είχαμε συνεχή επικοινωνία Με συμβούλεψε πως έπρεπε να τρέξω στους ημιτελικούς αλλά και στον τελικό Νομίζω ότι δικαιωθήκαν οι προσπάθειες μας μέσα από τις προπονήσεις μας και αυτό μας ικανοποίει όλους μας».

 

Back to Top