Ανακοίνωση του ΓΣ για την Ακαδημία Βόλεϊ

Ο προγραμματισμός της “κυανόλευκης” βολεϊκής Υποδομής, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Βόλει, Ηρακλής

Όσα αναφέρει η σχετική ανάρτηση:

Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΤΜΗΜΑ VOLLEY

ANAKOINΩΣΗ

Η Διοίκηση και η προπονητική ομάδα του Τμήματος VOLLEY του Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗ θέλει να ευχαριστήσει τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, και τους γονείς τους που σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για όλους, εμπιστεύθηκαν την ομάδα μας.

Μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας και την έναρξη των μαζικών αθλητικών δραστηριοτήτων στα τέλη του περασμένου Μαΐου, λίγοι ήταν οι σύλλογοι που τόλμησαν την επανέναρξη των ακαδημιών τους, κάτω από τις αυστηρές διατάξεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου το οποίο επιβλήθηκε.

Για εμάς στον ΗΡΑΚΛΗ δεν υπήρξε δισταγμός ούτε για μία στιγμή. Σε χρόνο ρεκόρ και υπό δύσκολες συνθήκες που επέβαλλε η εξ ολοκλήρου αναγέννηση του Τμήματος, οργανώθηκαν οι ομάδες προπόνησης ανά ηλικία, τηρήθηκαν με σχολαστικότητα όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα και εξασφαλίσθηκαν οι προϋποθέσεις για όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά στο να προπονηθούν με τους καλύτερους προπονητές χωρίς να διατρέξουν ούτε για μία στιγμή κίνδυνο για την υγεία τους και την υγεία των οικείων τους.

Περίπου 80 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ η διοίκηση του οποίου αποφάσισε να ξεκινήσει τις ακαδημίες του Τμήματος από μηδενική βάση. Για 45 ημέρες το ιστορικό Κατσάνειο απέκτησε και πάλι ζωή. Και το σημαντικότερο είναι ότι όλα τα παιδιά ολοκλήρωσαν με ασφάλεια τις προπονήσεις χωρίς να καταγραφεί ούτε ένα κρούσμα.

Σας ευχαριστούμε απεριόριστα γι αυτό. Παιδιά και γονείς αποτελέσατε το σημαντικότερο κομμάτι της αναγέννησης του Τμήματος VOLLEY. Του Τμήματος που έχει μάθει το άθλημα σε χιλιάδες παιδιά, που έχει κατακτήσει δεκάδες τίτλους, που έχει γίνει γνωστό σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη. Σας περιμένουμε και πάλι με την έναρξη της νέας περιόδου . Μετά τις 20 Αυγούστου θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για τις εγγραφές στις ακαδημίες VOLLEY του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ για την περίοδο 2021-2022. Είμαστε σίγουροι ότι θα στηρίξετε τη νέα προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογός μας και θα είστε εκεί, δίπλα μας, βοηθώντας στην προσπάθεια να μεγαλουργήσει και πάλι ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας.

Γιατί στην Ελλάδα ΗΡΑΚΛΗΣ σημαίνει VOLLEY και VOLLEY σημαίνει ΗΡΑΚΛΗΣ. Σας περιμένουμε όλοι μαζί να χτίσουμε και πάλι τον ΗΡΑΚΛΗ των ονείρων μας. Τον πραγματικό ΗΡΑΚΛΗ. Αυτόν που αγαπήσαμε και θα αγαπάμε πάντα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ VOLLEY Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ.

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top