“Κλείνει” τον Μάικλ Φίνκε για το “4” (vid)

H απόφαση της μεταγραφικής επιτροπής του “Γηραιού” για την κάλυψη της θέσης “4” συγκλίνει προς τον 25χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όσα αναφέρει για την περίπτωση Μάικλ Φίνκε το basketa.gr:

Η παρουσία του Θανάση Σκουρτόπουλου στη Θεσσαλονίκη σήμανε την έναρξη της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ηρακλή και ήδη έρχονται ή αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα.

Το μεγάλο στοίχημα στον «Γηραιό» από νωρίς στον φετινό σχεδιασμό ήταν η παραμονή του Βασίλη Καββαδά. Αυτή και παραμένει, με το θέμα να οδεύει προς το τέλος του, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Στον Ηρακλή τήρησαν στάση αναμονής μέχρι να ολοκληρωθεί η προσπάθεια της Εθνικής στο Προολυμπιακό και πλέον κατέθεσαν στον διεθνή σέντερ την πρότασή τους. Θεωρούν ότι αυτή είναι υπερβατική για την ομάδα και μπορεί να καλύψει τις δικές του απαιτήσεις και περιμένουν τις πρώτες μέρες της ερχόμενης εβδομάδας την απάντησή του. Υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Καββαδάς θα την αποδεχθεί και θα γίνει το σημείο αναφοράς στο ρόστερ, υπάρχουν βέβαια και τα εναλλακτικά σενάρια για να προχωρήσουν σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία.

Από ‘κει και πέρα, η πρώτη προσθήκη παίκτη αναμένεται να είναι αλλοδαπού και αφορά στον αμερικανό πάουερ φόργουορντ, Μάικλ Φίνκε. Ο 25χρονος παίκτης με ύψος 2,08, αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Ολλανδία με την Λέιντεν στην οποία πρόσφερε 12,6 πόντους και 4,7 ριμπαόυντ, ενώ έχει παίξει και σε Κάλεβ Κράμο και Λέγκια Βαρσοβίας. Η διαπραγμάτευση μαζί του έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και λογικά τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξει η ανακοίνωση της απόκτησής του.

Ο Μάικλ Φίνκε εν δράσει:

Σχετικά Άρθρα

Μαλέσεβιτς: “Ακόμη καλύτεροι, για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη!”

Μπάσκετ

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top