“Καλύτερες επιλογές παικτών, καλύτερη ομάδα…”

Το μήνυμα Δρακόπουλου για την προοπτική του μπασκετικού Ηρακλή τη νέα σεζόν…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι τοποθετήσεις του Θόδωρου Δρακόπουλου για την ομάδα μπάσκετ του Ημίθεου, στο Metropolis 95,5:

Για τα μέτρα κορωνοϊού και την επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα:

«Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Δυστυχώς δεν ξέρουμε πως θα διεξαχθεί το Πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι θα είναι 50% το επιτρεπόμενο όριο των εισερχομένων φιλάθλων. Δεν μας ενημέρωσαν αν είναι εμβολιασμένοι ή όχι. Ακούγεται καλό με τη νέα αλλαγή και τη διευκρίνιση. Στο μπάσκετ τα εισιτήρια εκδίδονται με ηλεκτρονικό τρόπο. Εμείς θα θέλαμε όλο τον κόσμο, αλλά πρέπει να είμαστε σύμφωνοι με το πρωτόκολλο. Προέχει η υγεία. Είμαστε αναγκασμένοι να ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο».

Για το αν έχει μηνύματα πως ενοχλείται κόσμος από το πρωτόκολλο:

«Δεν έχω εισπράξει κάτι. Θα πρέπει να μπαίνουν μόνο οι εμβολιασμένοι. Είμαι αυτής της άποψης. Όπως γίνεται και στα μαγαζιά. Δεν έχει καμία διαφορά με το να έρθει κάποιος σε κλειστό γήπεδο. Έχουμε 2,5-3 μήνες μέχρι να αρχίσει το Πρωτάθλημα. Έχουμε μεγάλο αριθμό κρουσμάτων ημερησίως. Αυτό που μπορεί να μας σώσει είναι να αυξηθεί ο αριθμός των εμβολιασμών. Αν πουν το 80% θα είναι επιτυχία».

Για το τι σχεδιάζει και περιμένει για τη νέα σεζόν:

«Γύρισε ο κ. Σκουρτόπουλος, έχουμε επαφές, στόχος είναι να κάνουμε ομάδα καλύτερη από πέρσι φυσικά. Ήταν άσχημη η χρονιά που πέρασε. Ίσως θα πρέπει να γίνουν επιλογές παικτών με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι με πέρσι. Αυτό μας δίδαξε η περσινή χρονιά. Έχουμε αλλάξει το σύστημα και ελπίζω θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από πέρσι. Πέρσι αφήναμε την επιλογή παικτών αποκλειστικά στον προπονητή. Φέτος έχουμε μια τριάδα, μια επιτροπή που θα συμμετέχει ενεργά στην επιλογή των παικτών σε συνεργασία με τον προπονητή πάντα».

Για τους παίκτες που θα διατηρηθούν στο ρόστερ από πέρσι:

«Πιθανώς θα κρατήσουμε 1-2 παίκτες και τους νεαρούς που είναι μεγάλη ελπίδα για εμάς. Οι υπόλοιποι θα είναι καινούριοι. Δυστυχώς. Φτιάχνουμε νέα ομάδα».

Για τον στόχο της νέας σεζόν:

«Στόχος είναι πάντα να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Πέρσι πήγαμε πίσω είναι η αλήθεια. Να πηγαίνουμε μπροστά είναι ο στόχος, όχι μόνο στο αθλητικό κομμάτι και στην οργάνωση της ομάδας».

Για το αν είναι αισιόδοξος για το ελληνικό μπάσκετ:

«Μετά το νόμο της κυβέρνησης για την επιχορήγηση από τη φορολογία των στοιχηματικών εταιριών, αλλάζει το σκηνικό στο ελληνικό μπάσκετ. Είναι μεγάλη βοήθεια. Όχι μόνο στο μπάσκετ, σε όλα τα αθλήματα. Αυτό θα μικρύνει το χάσμα των αδυνάτων και των ισχυρών».

Σχετικά Άρθρα

Μαλέσεβιτς: “Ακόμη καλύτεροι, για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη!”

Μπάσκετ

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top