Δρακόπουλος: “Αυτοκτονία! Θα επανέλθουν στην νέα ΠΑΕ τα χρέη του παρελθόντος!”

Πλήρως απαξιωτικός για το εγχείρημα της ποδοσφαιρικής επανεκκίνησης ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, μετά την αποτυχία του δικού του εγχειρήματος με την ομάδα των Αμπελοκήπων…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα ανέφερε ο Θόδωρος Δρακόπουλος για την υπόθεση του “κυανόλευκου” ποδοσφαίρου στο Metropolis 95,5:

Για την ανακοίνωση της Τρίγλιας και τη συμφωνία με τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή:

«Έχω ενημέρωση. Αυτοκτονία θεωρώ το εγχείρημα αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει. Θέλω να γίνει γιατί θα με απαλλάξει από διάφορα πράγματα, αλλά είναι αυτοκτονία! Με τον τρόπο που θέλουν να κάνουν και να παίξουν στο Καυτανζόγλειο, θα ακολουθήσουν όλα τα χρέη. Δεν θα επιβιώσει αυτό. Θα ακολουθήσουν τα χρέη της ΠΑΕ. 

Υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις για πολλές ομάδες με ανάλογες περιπτώσεις που θα πληρωθούν παίκτες από το παρελθόν. Ο Ηρακλής σίγουρα θα βρει τα παλιά χρέη μπροστά του, ειδικά αν παίξει στο Καυτανζόγλειο. Και τα ελληνικά δικαστήρια και η FIFA δεν θα το παραβλέψουν. Πρέπει να υπάρχει μια διαφοροποίηση, ένα κενό, να μη συνδέεται αυτόματα με το παρελθόν. Τώρα είναι ξεκάθαρο πως θα υπάρξει σύνδεση. Γι’ αυτό το δικό μου πλάνο ήταν με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων που δεν άλλαξε τίποτα. Δεν αλλάζει χρώματα, σήμα».

Για το αν έχει επαφή με τους ανθρώπους του Γ.Σ. Ηρακλής:

«Ελάχιστη. Μου είχαν ζητήσει κάποια δανεικά, το αρνήθηκα κι αυτό ήταν όλο. Δεν θεωρώ ότι αυτό το project μπορεί να επιβιώσει».

Για το αν είναι διατεθειμένος υπό προϋποθέσεις να ασχοληθεί με τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή μελλοντικά:

«Αν έβλεπα ότι υπάρχει υγεία, φυσικά. Αν είναι υγειές το πλάνο, φυσικά. Προς το παρόν δεν βλέπω υγεία και δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαι».

Για τις εναλλακτικές προτάσεις εκτός του Ηρακλή Αμπελοκήπων:

«Υπάρχουν πολλές ομάδες που θα μπορούσε να γίνει. Δεν ξέραμε ποιες ομάδες θα μπορούσαν να παίξουν. Υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές λύσεις. Το παρακολουθώ αν υπάρχουν προϋποθέσεις για κάτι διαφορετικό».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top