Με την έγκριση του κόσμου η ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ο ΓΣ δεν θα παρακάμψει τη λαϊκή βάση του Συλλόγου, εφόσον προκύψει συμφωνία για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όπως έχουμε σημειώσει, η εβδομάδα, που έρχεται, είναι καθοριστική, ως προς την κατάληξη των επαφών για την επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος του Ηρακλή.

Πρώτος στόχος των ιθυνόντων του Γυμναστικού Συλλόγου αποτελεί το να επιτευχθεί η οριστική συμφωνία προς την κατεύθυνση της υλοποίησης του εγχειρήματος, αλλά αυτό δεν θα σημάνει ότι θα παρακαμφθεί η βούληση του κόσμου του Ημίθεου.

Με βάση τα προβλεπόμενα σε αυτές τις περιπτώσεις, ο Ερασιτέχνης (στην περίπτωση επίτευξης οριστικής συμφωνίας) θα ζητήσει την επίσημη έγκριση των Ηρακλειδέων, μέσω Συνέλευσης (έστω και διαδικτυακής, λόγω των σχετικών περιορισμών), ώστε το project της αναγέννησης του ποδοσφαιρικού “Γηραιού” να έχει την έγκριση και την επικύρωση του κόσμου.

Με το “πράσινο φως” από τη βάση του Συλλόγου να ανάβει, τότε και μόνο τότε θα αρχίσει η ουσιαστική υλοποίηση της επανεκκίνησης (πάντοτε, αν και εφόσον έχουμε – αρχικώς – τη συμφωνία και – κατόπιν – την επικύρωσή της από τον κόσμο)…

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top