Την ερχόμενη εβδομάδα οριστικές εξελίξεις για το ποδόσφαιρο

Ο ΓΣ θα “ανοίξει τα χαρτιά του” στην προσπάθεια απόκτησης νέας εταιρικής ταυτότητας για το ποδοσφαιρικό Τμήμα του Συλλόγου.

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι προσπάθειες και οι επαφές πραγματοποιούνται εδώ και καιρό, όμως – πλέον – η υπόθεση έφτασε στο επίπεδο των οριστικών εξελίξεων.

Ο λόγος για το εγχείρημα του Νέου Γυμναστικού Συλλόγου να εξασφαλίσει την επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος του Ηρακλή από τις επαγγελματικές κατηγορίες, με τη συμμετοχή της ομάδας στη νέα Super League 2.

Τα περιθώρια, σε επίπεδο χρόνου, έχουν στενέψει, καθώς η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία εκπνέει την Πέμπτη 15 Ιουλίου, ενώ – άλλωστε – εφόσον όλα δρομολογηθούν θετικά, η νέα ομάδα θα πρέπει να αρχίσει να “στήνεται” – κυρίως – σε επίπεδο αγωνιστικού τμήματος, αλλά και οργανωτικά.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις και μάλιστα με καταληκτικό χαρακτήρα, ώστε να προκύψουν αποφάσεις τελικής έκβασης για το μέγιστο αυτό ζήτημα, το οποίο “καίει” την κοινωνία των “κυανολεύκων”…

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top