“Να βγουν μπροστά οι επιφανείς Ηρακλειδείς και θα στηρίξω την προσπάθεια”

“Με ενδιαφέρει η νέα προσπάθεια του ποδοσφαιρικού Ηρακλή να είναι υγιής και να έχει προοπτική μέλλοντος”, τονίζει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίγλια, που αναμένει την οριστική συμφωνία με την πλευρά του Ημίθεου…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Στράτος Ευγενίου στον Libero 107,4:

Η αρχική του τοποθετηση και οι συζητησεις με τον Ηρακλη,τα τελευταία δυο χρόνια: «Τα τελευταία δυο χρόνια υπάρχουν συζητήσεις με τον Ηρακλη και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι. Υπήρχαν συζητήσεις πάντα αλλά ποτέ δεν καρποφόρησαν. Πολλές από αυτές τις συζητήσεις δεν είχαν γίνει με κάποιο επίσημο άτομο του Ηρακλη. Πριν από δυο χρόνια οι συζητήσεις ήταν περισσότερο σε φιλικό επίπεδο. Πλέον έχουμε μιλήσει και με τον επίσημο Ηρακλη.»

Για τις εγγυήσεις που χρειάζεται ώστε να παραχωρήσει τον ΑΦΜ στον Ηρακλη: «Η Τρίγλια πωλείται αλλά δεν ξεπουλιέται. Η ομάδα θα πουληθεί αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και ο κατάλληλος επενδυτής. Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να μείνει η ομάδα στη Τρίγλια,από τη στιγμή που δεν μπορούμε να καταφέρουμε κάτι τέτοιο υπάρχει το σενάριο η ομάδα να μεταβιβαστεί κάπου,αλλά κάπου που να θελουμε να πάει. Αυτό που θελουμε εμείς σήμερα,είναι να πάει στον ΗΡΑΚΛΗ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποια δεδομένα που πρέπει να εξυπηρετηθούν. Εμείς δεν βάζουμε το μαχαίρι στο λαιμό,ότι θελουμε πχ τόσα χρήματα και τα θελουμε αύριο. Λέμε ότι θελουμε κάποια χρήματα που είναι ένα μικρό μέρος από αυτά που ξοδέψαμε μέχρι τώρα,αλλά θελουμε και μια διασφάλιση ότι η ομάδα εκεί που θα πάει θα έχει ένα αύριο. Αυτός που θέλει να πάρει την ομάδα,πρέπει να μου αποδείξει ότι αυτή η ομάδα θα έχει ένα μέλλον. Όχι μόνο λόγια.»

«Αυτή τη στιγμή συζήταμε κάποια πράγματα,υπάρχουν κάποιες οικονομικές προτάσεις. Μου λένε ότι θα διασφαλιστείς αλλά δεν βλέπω αυτό το αύριο. Βλέπω,ότι εγώ μπορεί να πάρω 100,150,200 χιλιάρικα,αλλά δεν βλέπω το αύριο αυτού του συλλόγου. Δεν βλέπω το πως αυτή η ομάδα θα μπορέσει να σταθεί. Εγώ σαν Στρατός Ευγενιου πραγματικά το θέλω,αλλά να γίνει κάτι καλο. Όχι όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Εγώ προσπάθησα να φτάσω εδώ τη Τρίγλια αλλά δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. Εγώ πρέπει να διασφαλιστώ ότι αυτό το πράγμα που έχτισα θα έχει ένα αύριο.»

«Αν η ομάδα αύριο φύγει και πάει στον Ηρακλη,εγώ από αύριο θα είμαι ΗΡΑΚΛΗΣ. Αν δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί αυτό το μηδαμινό ποσο που ζητάω τώρα,πως θα ανταπεξέλθει η ομάδα μετά; Πρέπει να υπάρχει άτομο,που να διασφαλίσει το αύριο της ομαδας. Η ομάδα θα χρειαστεί ένα μπατζετ ενός εκατομμυρίου για να μείνει στη κατηγορία. Ποιος θα το κάνει αυτό;»

Για τους επιφανεις Ηρακληδεις και το ποτέ πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση: «Μέχρι τις 15 Ιουλίου πρέπει να δηλωθεί η ομάδα στο πρωτάθλημα. Η θέληση υπάρχει,δεν βγαίνει μπροστά μου με πράξεις όμως αυτό. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είναι Τρίγλια,απευθύνεται σε πολύ περισσότερο κόσμο. Τα άτομα που έχουν την οικονομική επιφάνεια στον Ηρακλη,θα πρέπει να βγουν μπροστά και να στηρίξουν αυτή τη κίνηση. Το ξεκαθαρίζω ότι θέληση από μένα υπάρχει και δουλειά θα γίνει δεν μπορεί όμως οι επιφανείς Ηρακληδεις να κρύβονται. Μέχρι σήμερα βλέπω μόνο λόγια,όχι πράξεις. Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας εγώ πρέπει να έχω πάρει την απόφαση μου,για να δηλώσω την ομάδα στις 15 Ιουλίου. Έχω προτάσεις διαφορετικές ώστε να μείνει η ομάδα και στη Τρίγλια,από κάποιους ανθρώπους.»

Για τη περυσινή συνέλευση στη Τρίγλια και τους ανθρώπους εκεί: «Πέρυσι ήταν κάτι διαφορετικό. Ήταν πολλά τα θέματα,φέτος δεν ισχύει αυτό το πράγμα όμως. Κάποιοι που βγαίναμε μπροστά και λέγανε λόγια,γίνανε λαγοί. Επειδή έχω χορτάσει όμως από λαγούς δεν θέλω να το ζήσω αυτό ούτε στη Τρίγλια,ούτε στον Ηρακλη. Αν έρθει κάποιος και μου δώσει εγγυήσεις,η Τρίγλια από αύριο θα γίνεις ΗΡΑΚΛΗΣ. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι (στον Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ) προσπαθούν να βρουν μια λύση για τον Ηρακλη,κάποιοι όμως πλέον πρέπει να κινηθούν και λίγο διαφορετικά. Το «θα» μας τελείωσε,οι επιφανείς πρέπει να βγουν μπροστά τώρα. Εγώ δεν μπορώ να ζω με το «Θα». Εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω αν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι,εγώ τώρα θα γίνω ΗΡΑΚΛΗΣ. Αλλά αν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι,πρέπει να βγουν μπροστά.»

Για τον Απολλων Καλαμαριάς: «Είμαστε φίλοι με τον Φωτη Μπαλτιδη. Βγηκαμε μια φωτογραφία,δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω. Η Καλαμαρια αυτή τη στιγμή έχει ομάδα που δεν ξέρουμε καν,αν έχει πέσει. Το πρώτο λόγο τον έχει ο ΗΡΑΚΛΗΣ,δεν θα κάνω πισωγυρίσματα. Με τις προϋποθέσεις όμως να γίνουν αυτά που ζητάω. Αν δεν υπάρχει κάτι τελειωμένο,δεν μπορώ να δώσω ψεύτικες ελπίδες. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο θέληση και διάθεση.»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετέχω εγώ στον Ηρακλη. Στο μέλλον μπορεί,όχι τώρα όμως. Μέχρι το βαθμό που μπορώ,θα βοηθάω. Θέλω κίνητρα και προϋποθέσεις. Εκτιμώ πολύ τους ανθρώπους του Ηρακλη, δεν θέλω να δίνω ψεύτικες ελπίδες στο κόσμο το θέμα είναι αυτό που να γίνει να αξίζει το κόπο”.

Απομαγνητοφώνηση: “Χίλια Χρόνια Ηρακλής”

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top