Τακτική Γενική Συνέλευση του Νέου Γυμναστικού Συλλόγου

Θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακώς, την Τετάρτη 30 Ιουνίου.

Ερασιτέχνης

Η αναλυτική ανάρτηση – ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, αναφέρει:

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΕΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

HMEΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 30/6/2021 ΩΡΑ: 19:00 Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική συνεδρίαση θα διεξαχθεί στις 30/6/2021 20:00.

ΤΟΠΟΣ: Μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας , λόγω των μέτρων κατά του covid 19 (ΦΕΚ B 2366 – 05.06.2021). Η ηλεκτρονική διεύθυνση της πλατφόρμας θα σταλθεί στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου μέσω email ή sms.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης
  2. Έκθεση πεπραγμένων – απολογισμός της διοίκησης – έγκριση ισολογισμού – προϋπολογισμού τμημάτων
  3. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.

Λόγω της πανδημίας και της υποχρέωσης διεξαγωγής της συνέλευσης μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας δημιουργούνται αναπόφευκτα προβλήματα με την προσβασιμότητα των μελών και τη δυνατότητα παρακολούθησης της συνέλευσης από τρίτους. Για τον λόγο αυτό η συνέλευση θα επικεντρωθεί στα υποχρεωτικά κατά το καταστατικό θέματα.

Τα μη οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του σωματείου, μπορούν, έως τις 12 το μεσημέρι της ημέρας της Συνέλευσης, να πληρώσουν τη συνδρομή τους στα γραφεία του σωματείου ή την προηγούμενη ημέρα της συνέλευσης με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας www.iraklis.club. Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 5 του ν. 2725/1999 απ΄ τον νέο αθλητικό νόμο 4726/2020, το σωματείο δημοσιεύει τον κατάλογο των μέχρι τώρα ταμειακώς εντάξει μελών για το 2021, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη συνέλευση στα γραφεία του συλλόγου στην Κουντουριώτου 8. Παράλληλα, τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη θα ενημερωθούν απ’ τον σύλλογο μέσω αποστολής sms ή email. Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο (άρθρο 5 του ν. 2725/1999 – τροποποίηση 4726/2020), κάθε μέλος του σωματείου έχει δικαίωμα να υποβάλει έγγραφες αντιρρήσεις κατά του καταλόγου των οικονομικά τακτοποιημένων μελών μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) ημερών από τη δημοσίευσή του. Το διοικητικό συμβούλιο αποφασίζει οριστικά επί των αντιρρήσεων που υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα, το αργότερο έως και δύο (2) πλήρεις εργάσιμες ημέρες πριν από την ορισθείσα ημέρα διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης και, σε περίπτωση που οι υποβληθείσες αντιρρήσεις γίνουν δεκτές ως βάσιμες, τροποποιεί αναλόγως τον κατάλογο. Ο τροποποιημένος κατάλογος των μελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση δημοσιεύεται το αργότερο έως και την προηγούμενη ημέρα της διεξαγωγής της.

Back to Top