Προβάδισμα η Πολωνία, αξίζει το ρίσκο η Τσεχία – 3αδα σοκ στο 7.88!

Δυνατό είναι το κουπόνι της Δευτέρας (14/06) με αναμετρήσεις για το Euro και το Copa America.

Η πρόταση της ημέρας

Το Betarades.gr έχει διαλέξει τρία προγνωστικά από παιχνίδια των δύο κορυφαίων διοργανώσεων. Τα βρίσκετε στη stoiximan με ελκυστικές αποδόσεις. Θα αναλύσουμε το Πολωνία – Σλοβακία, το Σκωτία – Τσεχία, καθώς και το Αργεντινή – Χιλή. Ας δούμε τι επιλέξαμε λοιπόν!

 

Μπορούν οι Πολωνοί

 

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 19:00 στη Ρωσία, για την πρώτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Euro, ανάμεσα στην Πολωνία και τη Σλοβακία.

 

Από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, στα δύο φιλικά με την Ρωσία (1-1) και την Ισλανδία (2-2) προέρχεται η ομάδα του Πάουλο Σόουζα, χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοση της. Ακόμη, ηττήθηκε με 2-1 από την Αγγλία και στο τελευταίο παιχνίδι της για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Νωρίτερα, είχε πετύχει τη μοναδική της νίκη (3-0) επί της Ανδόρας. Αυτή ήταν και η μόνη φορά που η Πολωνία κράτησε ανέπαφη την εστία της στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της.

 

Ομάδα των ισοπαλιών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Σλοβακία, καθώς μετράει τέσσερις στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Συγκεκριμένα, χωρίς νικητή έληξαν τα παιχνίδια με την Κύπρο (0-0), τη Μάλτα (2-2), τη Βουλγαρία (1-1) και την Αυστρία (0-0). Αντίθετα επικράτησε με 2-1 στην έδρα της επί της Ρωσίας. Νίκη που την έφερε στη τρίτη θέση του ομίλου της, για τη προκριματική φάση του Μουντιάλ.

 

Η Πολωνία είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση, απέναντι στη Σλοβακία, που δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο. Θα στηρίξουμε τον άσο σε απόδοση 1.83.

 

Έμπειρη η Τσεχία

 

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση που διεξάγεται λίγο νωρίτερα, στις 16:00 στη Γλασκώβη, για την πρώτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Euro, με αντιπάλους τη Σκωτία και την Τσεχία.

 

Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ “τρέχει” ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες. Μόνο στις δύο εξ αυτών, πάντως, κατάφερε να μη δεχθεί τέρμα. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη (0-1) επί του Λουξεμβούργου. Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με δύο ισοπαλίες, απέναντι στην Αυστρία (2-2) και το Ισραήλ (1-1), ενώ επικράτησε εύκολα επί των Νήσων Φερόε με 4-0.

 

Η Τσεχία προέρχεται από νίκη (3-1) επί της Αλβανίας, στην πρόβα τζενεράλε της ενόψει της πρεμιέρας της διοργάνωσης. Είχε προηγηθεί η βαριά ήττα με 4-0 από την Ιταλία, ενώ έχασε και με 1-0 από την Ουαλία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Έχει καταφέρει να σκοράρει στις πέντε από τις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

 

Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Τσεχία, όμως, είναι σαφώς πιο έμπειρη ομάδα και αξίζει το ρίσκο. Θα επιλέξουμε 2 DNB σε απόδοση 2.10.

 

Με τα τέρματα στο Κόπα Αμέρικα

 

Κλείνουμε την τριάδα προγνωστικών μας σήμερα με παιχνίδι του Κόπα Αμέρικα, που είναι προγραμματισμένο για τις 00:00,με την Αργεντινή να κοντράρεται με τη Χιλή.

 

Ψηλά στοχεύει η Αργεντινή στη διοργάνωση, ωστόσο δεν τα έχει πάει όσο καλά θα περίμενε εσχάτως αγωνιστικά. Η ομάδα του Σκαλόνι στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει πετύχει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Πιο πρόσφατα… αυτοκτόνησε και αναδείχτηκε ισόπαλη με την Κολομβία εκτός έδρας με 2-2. Παρόλο που είχε το προβάδισμα στο σκορ ήδη στο 10λεπτο με 2-0.

 

Η Χιλή έχει πλέον νέο προπονητή στον πάγκο, τον διάδοχο του Ρουέδα, Λασάρτε. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, όμως, δεν έφερε την αντίδραση που άπαντες στην ομάδα προσδοκούσαν. Σε έξι επίσημους αγώνες έχει σημειώσει μία νίκη, αυτή με το Περού εντός έδρας (2-0). Τελευταία έφερε “Χ” στην έδρα της με τη Βολιβία (1-1) για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Το ίδιο σκορ πέτυχε και κόντρα στην Αργεντινή στο προηγούμενο από αυτό ματς της μακριά από το γήπεδό της.

 

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει η μεν η Αργεντινή στην αναμέτρηση. Ωστόσο, πρόσφατα οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν και αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1. Θεωρούμε ότι έχει μεγαλύτερη αξία το ποντάρισμα στα τέρματα και θα προτιμήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top