To 4ο πρωτάθλημα, με νίκη μέσα στην Αθήνα… (vid)

Ολόκληρος ο 4ος τελικός και η μεγάλη νίκη για την “κούπα”, με σούπερ Μάρκους Νίλσον…

Βόλει, Ηρακλής

Η ανάρτηση του αγώνα από το κανάλι “Ηρακλής και Σινεμά”, συνοδεύεται από το σχόλιο του διαχειριστή του “κυανόλευκου” καναλιού, Βασίλη Οικονόμου, το οποίο παραθέτουμε αυτούσιο:

Στις 29 Απριλίου 2008, ο 4ος τελικός στη Γλυφάδα έφερε το δεύτερο σπάσιμο της έδρας του Παναθηναϊκού και μαζί το ¨σκούπισμα¨ με 3-0 νίκες!

Ο Ηρακλής μας κατέκτησε έτσι το 4ο του Πρωτάθλημα σε μια χρονιά που ο Σύλλογος γιόρταζε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ήταν μια μεταβατική περίοδος για το τμήμα του βόλεϊ, γεμάτη ερωτηματικά για το αν η ομάδα θα έβρισκε ξανά τον δρόμο της προς τον πρωταθλητισμό ή ο κύκλος των επιτυχιών είχε κλείσει…

Μετά από πολλά χρόνια με νέο προπονητή στον πάγκο, τον σουηδό Άντερς Κρίστιανσον ο οποίος τελικά κατάφερε να διαδεχθεί με επιτυχία τον Αλέκο Λεώνη και να στήσει μάλιστα τις βάσεις για την ομάδα που την επόμενη σαιζόν θα έφτανε σε ακόμη έναν τελικό Champion League.

Ήταν το δεύτερο -και μοναδικό- συνεχόμενο πρωτάθλημα αφού είχε προηγηθεί άλλο ένα μπρέηκ το 2007 και πάλι με αντίπαλο τον ΠΑΟ. ΜVP της Α1 αναδείχθηκε ο φανταστικός Μάρκους Νίλσον.

Τα σετ: 26–24 ,25–27,22–25,21–25

μεταβείτε στο: 2o στο 38:00 3o στο 01:08:45 4o στο 01:34:50

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Στέλιο Ναβροζίδη για την παραχώρηση του αρχειακού υλικού αλλά κυρίως για την τεράστια προσφορά του και την αγάπη του στον Ηρακλή!

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top