Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ο βετεράνος του Ημίθεου, που αγωνίστηκε στον θρυλικό τελικό του ’76, αναφέρεται σε εκείνο το παιχνίδι και στο κυνήγι του συστήματος στους “κυανολεύκους” μέχρι τις ημέρες μας…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι τοποθετήσεις του Λάζαρου Καλαϊτζίδη στον Focus 103,6:

“Πανάξια πήραμε το κύπελλο, το 1976 και θα μπορούσαμε να μην πάμε στα πέναλτι, όταν προηγηθήκαμε 4-2, αλλά νομίσαμε ότι το ματς εκεί τελείωσε, κάτι που δεν ίσςχυε. Την πατήσαμε και πήγαμε στα πέναλτι, όπου ευτυχώς νικήσαμε και πήραμε το κύπελλο, το μοναδικό κύπελλο στην ιστορία του Ηρακλή, δυστυχώς”.

“Δεν ξεχνιέται η υποδοχή στο αεροδρόμιο από 20.000 φιλάθλους μας, κάναμε πολλές ώρες να φτάσουμε στον Λευκό Πύργο και στο Συντριβάνι, ήταν φοβερές οι στιγμές που ζήσαμε και δεν ξεχνιούνται με τίποτα”.

“Τότε έλαμψε το άστρο του Βάσια, αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική, ενώ περιμέναμε να παίξει στην εθνική Ελλάδας και να μαγέψει. Δεν τον ήθελαν τον Βάσια από την Αθήνα, γιατί έπαιζε στον Ηρακλή και δεν του επέτρεψαν να παίξει στην Εθνική ομάδα, δεν ήθελαν οι Αθηναίοι. Αυτοί εριξαν και τον Ηρακλή, αυτοί τον εκτέλεσαν, γιατί αυτοί έκαναν κουμάντο επί πολλά χρόνια. Η αδικία πρέπει να ξεπερασθεί και να γυρίσει ο Ηρακλής στη θέση που του αρμόζει”.

“Έγιναν πολλά λάθη από όλους μας στον Ηρακλή, κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους για να αλλάξει το σκηνικό και τάσσομαι στο πλευρό των ανθρώπων του Γ.Σ., που θα βρουν τη λύση, είμαι βέβαιος”.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top