Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής θα ξαναγίνει Ευρωπαίος”

“Χρειαζόμαστε χρήματα, για να στηριχθεί η επανεκκίνηση”, τονίζει ο πρωτεργάτης της νέας προσπάθειας στο βόλεϊ του Ημίθεου.

Βόλει, Ηρακλής

Όσα είπε ο Αντρέι Κράβαρικ στο Metropolis 95,5:

«Χαίρομαι που είμαι στον Ηρακλή, αλλά με διαφορετικό πόστο. Κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα κι αν βοηθήσουν όλοι πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κάνουμε απίστευτα πράγματα. Το πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε πράξη τα λεγόμενά μας. 

Μόνο θετικά μηνύματα λαμβάνω κι αυτό εισπράττω από τους συνεργάτες μου. Αυτό είναι ένα θετικό και χαιρόμαστε που έχουμε στήριξη από τους Ηρακλειδείς. Θέλουμε να φτιάξουμε το μέλλον του συλλόγου δίνοντας το βάρος στις ακαδημίες μας. Χωρίς ακαδημίες, δεν υπάρχει ομάδα. Θα δώσουμε μεγάλο βάρος εκεί. 

Πέραν από την άνοδο, πρέπει να δώσουμε έμφαση εκεί γιατί το μέλλον του Ηρακλή επαναλαμβάνω είναι οι ακαδημίες. Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε εις πέρας γι΄ αυτό το έργο που έχουμε κληθεί να κάνουμε. Θέλουμε να φτιαχτούν τα αγωνιστικά τμήματα, αλλά ο Ηρακλής θα πρέπει από την πρώτη χρονιά να πάρει την άνοδο. 

Αυτοί είναι οι δυο στόχοι που θέλουμε να πετύχουμε και θέλω του χρόνου να μιλάμε γι’ αυτό το πράγμα. Αν θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, χωρίς λεφτά δεν γίνεται τίποτα. Δεν θέλουμε να γίνουν λάθη στο οικονομικό κομμάτι όπως παλιότερα, να είναι καθαρός ο Ηρακλής και στους παίκτες, αλλά και στο Δημόσιο. 

Επανεκκινήσεις γίνονται σ’ όλα τα αθλήματα, αλλά αυτό που πρέπει να τονίσω είναι ότι σε κάθε άθλημα χρειάζονται τα κατάλληλα άτομα. Εφόσον πετύχουμε τους αρχικούς μας στόχους, μακροπρόθεσμα να ξανακάνουμε τον Ηρακλή του παρελθόντος. Αργά ή γρήγορα ελπίζω να στηρίξουν την προσπάθειά μας επιφανείς Ηρακλειδείς. 

Όταν ήμουν στην Εθνική ομάδα βρέθηκα σε μια συνάντηση με τον κ. Μπόρισιτς και με ρώτησε πότε θα ξανά δούμε τον Ηρακλή στην Ευρώπη. Αν με ξαναρωτήσει θα του απαντήσω σύντομα. Όταν βρίσκομαι στη Σλοβακία και στην Τσεχία, όλοι μιλούν για τον Ηρακλή. Δεν είμαι μόνος μου και ζητάω την στήριξη από όλους και τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά»!

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top