- Bluearena - https://bluearena.gr -

Επανεκκινεί η Ακαδημία βόλεϊ! – Συνάντηση με τον Αντρέι Κράβαρικ

Η σχετική ανάρτηση του Γυμναστικού Συλλόγου:

Το Σάββατο 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση γνωριμίας του Αντρεϊ Κράβαρικ και των συνεργατών του με τους αθλητές και τους γονείς από τις ακαδημίες του συλλόγου για το τμήμα βόλει. Συγκεκριμένα από τις 10:30 μέχρι τις 14:00 θα παραβρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. στο Κατσάνειο θα έχουν την δυνατότητα να απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα.

Ουσιαστικά από την Δευτέρα 23 του μηνός θα υπάρξουν δοκιμαστικές προπονήσεις (χωρίς κάποιο κόστος επιβάρυνσης) και θα πραγματοποιούνται καθημερινά (Δευτερά με Πέμπτη) από τις 18:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το 2310207715 και 6932541665 ( Μιχάλης Κυριακού).Οι αθλητές που θα προσέρχονται θα πρέπει να έχουν μαζί τους ιατρική βεβαίωση για να συμμετέχουν στις προπονήσεις. Αν δεν είναι διαθέσιμη θα υπάρχει στο γηπεδο γιατρός που θα πραγματοποιεί άμεσα την απαραίτητη εξέταση.

Τέλος απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή του κάθε αθλητή/αθλήτριας θα είναι η προσκόμιση της «σχολικής βεβαίωσης» έπειτα από τα αντίστοιχα self test.