Στοχεύει στην απόκτηση του Κώστα Παπαδάκη!

Ο 23χρονος γκαρντ, με το “φαρμακερό” σουτ, ο οποίος ξεχώρισε με τη φανέλα της Λάρισας, στο “κυανόλευκο” στόχαστρο – Πού θα κριθεί η υπόθεση…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει ήδη αρχίσει να μελετά τα… “διαθέσιμα” της ελληνικής μπασκετικής αγοράς και σε αυτό το επίπεδο δείχνει να ξεχωρίζει η περίπτωση του Κώστα Παπαδάκη.

Ο 23χρονος γκαρντ, με ύψος 1,91 και την ικανότητα να αγωνίζεται ως οργανωτικός πλέι μέικερ, με όπλο του το εξαιρετικό μακρινό σουτ, διακρίθηκε με την απόδοσή του με τη φανέλα της Λάρισας τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε.

Μάλιστα, στον αγώνα, που χάρισε την παραμονή στην ομάδα του, αυτόν κόντρα στον Ηρακλή στη Νεάπολη, ήταν εκείνος, ο οποίος βοήθησε στην ανατροπή και στη νίκη των Θεσσαλών, πετυχαίνοντας και ένα καθοριστικό – όσο και εντυπωσιακό τρίποντο – στα τελειώματα της αναμέτρησης.

Εκεί όπου θα… “παιχθεί” η υπόθεση του “κυανόλευκου” ενδιαφέροντος για τον Κώστα Παπαδάκη, είναι στην προσέγγιση των ιθυνόντων του Ημίθεου προς την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Αυτό, διότι ο νεαρός άσσος αποτελεί “προϊόν” της Ακαδημίας των “πρασίνων” ανήκει στην αθηναϊκή ομάδα, θεωρείται ιδιαιτέρως ικανός και ελπιδοφόρος και παραχωρήθηκε υπό καθεστώς ετήσιου δανεισμού στη Λάρισα.

Αν και εφόσον ο παίκτης καταλήξει στο Ιβανώφειο, η τεχνική ηγεσία σκοπεύει να “κλειδώσει” τη θέση “1” με την παρουσία του Κώστα Παπαδάκη, αυτήν του Γιώργου Φίλλιου και ενός πρώτης γραμμής ξένου (πιθανότατα Αμερικανού), τον οποίο σκοπεύει να προσθέσει στο ρόστερ…

Σχετικά Άρθρα

Μαλέσεβιτς: “Ακόμη καλύτεροι, για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη!”

Μπάσκετ

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top