Άρχισε το “σκανάρισμα” της μεταγραφικής αγοράς από τοv κόουτς

Κρίσιμες οι πρώτες αποφάσεις για τη σύνθεση του νέου ρόστερ…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όπως αναμενόταν, ο Θόδωρος Δρακόπουλος και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν σε συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας τους, καθώς αυτό αποτελούσε επιθυμία κοινή και για τις δύο πλευρές.

Ο “κυανόλευκος” τεχνικός μάλιστα έχει ήδη αρχίσει να μελετά τη μεταγραφική αγορά, τόσο όσον αφορά στο πεδίο των ξένων, όσο και των διαθέσιμων Ελλήνων παικτών, ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει ένα προσχέδιο για την πιθανή σύνθεση του νέου ρόστερ.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει αρχίσει να δέχεται τις πρώτες κρούσεις από εκπροσώπους παικτών, κρούσεις οι οποίες θα ενταθούν και θα πληθύνουν, όταν ολοκληρωθεί η σεζόν στην ελληνική, αλλά και στις λοιπές ευρωπαϊκές λίγκες, περίοδος κατά την οποία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, ως προς τους διαθέσιμους καλαθοσφαιριστές.

Ωστόσο, εκείνο, το οποίο απασχολεί τον 56χρονο προπονητή – σε πρώτη φάση – είναι οι κρίσιμες πρώτες αποφάσεις, τις οποίες πρέπει να λάβει και αφορούν στο υπάρχον δυναμικό της ομάδας. Σύντομα, θα κληθεί να αποφασίσει με ποιους Έλληνες ή και ξένους παίκτες από τη σύνθεση της σεζόν, που έκλεισε για τον Ηρακλή, θα πορευθεί και την προσεχή αγωνιστική περίοδο, στοιχείο, το οποίο θα καθορίσει – μέχρι ενός βαθμού – το προς ποιες κατευθύνσεις θα κινηθεί στη μεταγραφική αγορά.

Επί του παρόντος, στο επίπεδο των παραμενόντων, σίγουροι θεωρούνται οι νεαροί Γιώργος Φίλλιος και Γιώργος Πετανίδης…

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top