Η πρόταση, που ετοιμάζει ο Ηρακλής στον αρχηγό του

Πώς οι “κυανόλευκοι” επιχειρούν να μπουν δυναμικά στη διεκδίκηση της παραμονής του διεθνούς σέντερ και ποιο το ατού, που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Βασίλης Καββαδάς μετρά δύο συνεχόμενες σεζόν προσωπικής αγωνιστικής ευδαιμονίας και “αναγέννησης” με τη φανέλα του Ηρακλή, όπως πολλάκις έχει παραδεχθεί σε δημόσιες τοποθετήσεις του ο ίδιος ο παίκτης, αλλά και όπως είναι πανθομολογούμενο στη μπασκετική “πιάτσα”.

Μια… “πιάτσα”, η οποία δεν περιορίζεται απλώς και μόνο στα στενά ελληνικά πλαίσια, εξ ου και το ενδιαφέρον, το οποίο προέκυψε από τη Μπιλμπάο, αλλά και οι προτάσεις, που αναμένει ο διεθνής σέντερ από το εξωτερικό, τώρα που έκλεισε και ο δεύτερος κύκλος της συνεργασίας του με τον Ημίθεο.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “κυανόλευκοι” είναι απολύτως αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι απαιτηθεί (στο πλαίσιο -πάντοτε – των οικονομικών δυνατοτήτων τους) προκειμένου να διατηρήσουν και πάλι στο δυναμικό τους τον αρχηγό της ομάδας.

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος αναμένεται να καταθέσει και επισήμως πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, με “κλειδί” και ατού τη διάρκεια του προτεινόμενου νέου συμβολαίου, η οποία θα είναι διετής.

Στο Ιβανώφειο θέλουν να προτάξουν αυτό το στοιχείο, συν την ασφάλεια της αποδεδειγμένης αγωνιστικής προσαρμογής του έμπειρου ψηλού στα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας και του ελληνικού μπασκετικού περιβάλλοντος, ως τα τεράστια πλεονεκτήματα έναντι κάθε άλλης πρότασης, η οποία θα έλθει για τον ίδιο από τη ξένη αγορά.

Όσο για τις προτάσεις, οι οποίες αναμένονται από άλλες ελληνικές ομάδες, εκεί ευελπιστούν ότι θα υπερισχύσει τόσο η διάρκεια, που διασφαλίζει το νέο προτεινόμενο συμβόλαιο, όσο και η απόλυτη εξοικείωση του Βασίλη Καββαδά με το “κυανόλευκο” περιβάλλον…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top