“Βλέπουν” Μάικ Κότσαρ στον Ηρακλή (vids)

O Εσθονός ψηλός, που δείχνει να αρέσει στους ανθρώπους των “κυανολεύκων”…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του basketplus.gr:

Στον Ηρακλή, που Δευτέρα-Τρίτη θα “κλείσει” το θέμα Σκουρτόπουλου, αισιοδοξούν, ενώ παράλληλα στα υπόψη του κόουτς είναι αρκετοί παίκτες, ήδη, που προτείνονται από ατζέντηδες Έλληνες και ξένους.

Ένας εξ αυτών είναι ο Εσθονός σέντερ, που παίζει και “4”, Μάικ Κότσαρ (είχαμε αναφέρει το όνομα του σε πρόσφατες εκπομπές του Basketplus.gr στο κανάλι μας στο Youtube), που είναι 25 ετών και ύψους 2.11. Είναι αριστερόχειρας, καλός επιθετικά, από Αμερικανικό Κολέγιο, το Σάουθ Καρολάινα και φέτος παίζει με επιτυχία στην πρώτη του επαγγελματική ομάδα μετά το NCAA, το Αμβούργο.

Ο Κότσαρ είναι από τους κορυφαίους της Γερμανικής ομάδας, με πολύ καλούς μέσους όρους και σίγουρα πρόκειται για έναν παίκτη που θα απασχολήσει πολλές ομάδες που θα παίζουν και Ευρώπη. Είναι διεθνής με την Εσθονία, συμπαίκτης με τον πρώην “κυανόλευκο” Στεν Σοκ, ο οποίος έφυγε βέβαια “επεισοδιακά” απ’ την ομάδα, κάνοντας προσφυγή στη ΦΙΜΠΑ, και πετυχαίνοντας και ban, το οποίο άμεσα αποσύρθηκε.

O παίκτης είναι στα “υπόψη”, σαφώς και είναι νωρίς για επιλογές, αφού ακόμη δεν έχει κλείσει ο προπονητής, όμως είναι μια καλή περίπτωση (με τα δεδομένα που τον ακολουθούν μέχρι στιγμής, γιατί κι άλλοι ήρθαν με καλές εντυπώσεις και απέτυχαν) και απασχολεί…

Δεν είναι ο μόνος, φυσικά, ούτε ο τελευταίος, απλά σημειώνουμε το όνομά του γιατί μπορεί να μας απασχολήσει και στο μέλλον.. .

Σχετικά Άρθρα

Back to Top