Κράβαρικ: “Συστράτευση, για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες!”

“Αρχίζουμε από την τελευταία κατηγορία, θα απαιτηθεί οργάνωση, στήριξη και πάνω από όλα οικονομική βοήθεια – Θα χρειαστούμε χρόνια, για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε”, τόνισε ο Αντρέι Κράβαρικ, με την ανδρική ομάδα να αρχίζει τη νέα προσπάθεια από τη Β΄ Εθνική.

Βόλει, Ηρακλής

Η τοποθέτηση του Αντρέι Κράβαρικ, κατά την επίσημη παρουσίαση της επανεκκίνησης του “κυανόλευκου” βόλεϊ:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που ξαναβρέθηκα στο σύλλογο με τον οποίο κάναμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ελλάδα και με τον οποίο έκανα και εγώ τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα μου.

Νιώθω περήφανος που μου δόθηκε η ευκαιρία να μπορώ να ξανακαθίσω σε αυτήν τη θέση και να προσφέρω κάτι στον καινούριο Ηρακλή. Είμαι σίγουρος ότι, κάνοντας σωστή δουλειά, έχοντας το κατάλληλο ιατρικό τιμ και παίρνοντας τους σωστούς ανθρώπους – ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν τον Ηρακλή – θα κάνουμε κάποια πράγματα παραπάνω απ’ ότι πρέπει.

Να ξέρει ο κόσμος ότι ο Ηρακλής ξεκινάει από το μηδέν. Είμαστε σε έναν τελείως καινούριο σύλλογο, αλλά για μένα είναι ο ίδιος, αυτός που έκανε τις μεγάλες επιτυχίες. Επειδή είμαι ακόμα συνεργάτης στην Εθνική ομάδα της Σλοβακίας, θα ήθελα να αναφέρω κάτι:

Πριν δύο χρόνια συναντήθηκα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και με ρώτησε ‘πότε θα επιστρέψει ο Ηρακλής στα ευρωπαϊκά κύπελλα;’». Τότε, δεν μπορούσα να του απαντήσω, αλλά ανατρίχιασα, γιατί ο Ηρακλής ακόμα έχει πολύ μεγάλο όνομα στην Ευρώπη. Πρέπει να ξαναφέρουμε τον Ηρακλή στον δρόμο των επιτυχιών όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, έχουμε επιλέξει ό,τι καλύτερο υπάρχει σε προπονητικό τιμ, και ξέρουμε ότι μας περιμένει πολύ δύσκολη δουλειά, αλλά δεν φοβόμαστε. Ήρθαμε ορεξάτοι, είμαστε αισιόδοξοι και σίγουρα θέλουμε να πετύχουμε.

Για να πετύχουμε θέλουμε όλους τους Ηρακλειδείς κοντά μας. Να υπάρξει απίστευτη στήριξη απ’ όλες τις πλευρές. Το βασικό στοιχείο, που χρειαζόμαστε είναι οικονομική στήριξη και διασφάλιση, καθώς θα απαιτηθούν χρόνια για να φτάσουμε εκεί, που θέλουμε, εφόσον αρχίζουμε από τόσο χαμηλά.

Ξεκινάμε από τις ακαδημίες, το πιο σημαντικό κομμάτι: Θέλουμε να δώσουμε αθλητική παιδεία στα παιδιά, να νιώθουν ότι είναι το σπίτι τους και ότι είναι χαρούμενα. Ακόμα πιο δύσκολο έργο μας περιμένει στα τμήματα παμπαίδων, παίδων, παγκορασίδων, κορασίδων και νεάνιδων, που αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν παίκτες.

Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια καλή αγωνιστική ομάδα ανδρών και γυναικών, που στόχος τους θα είναι η άνοδος, δεδομένου ότι ξεκινάμε από την τελευταία κατηγορία».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top