Σκορ στο Μάντσεστερ, μετρ ο Έμερι στο “Θεράμικα” – Τριάδα για ταμείο στο 6.6!

Μικρό, αλλά πολύ δυνατό το σημερινό (29/04) κουπόνι, με τους ημιτελικούς σε Old Trafford και Ceramica να κλέβουν την παράσταση.

Η πρόταση της ημέρας

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρεις δυνατές επιλογές στοιχήματος για εσάς. Παράλληλα, στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα νόμιμα online casino στη χώρα μας. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών.

 

Με τα γκολ στο Μάντσεστερ

Ξεκινάμε το στοιχηματικό μας ταξίδι από το Old Trafford, όπου στις 22:00 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Europa League.

Έχοντας “χτίσει” μία διαφορά 12 βαθμών από την 5η θέση, πέντε στροφές πριν την ολοκλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “κλείδωσε” τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στρέφει εξ ολοκλήρου το ενδιαφέρον της στην προσπάθεια για πρόκριση στον τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Γνώρισε μόλις μία ήττα σε 21 αναμετρήσεις με αντίπαλο την Λέστερ (3-1 εκτός) στις 21 Μαρτίου (έντεκα νίκες, εννέα ισοπαλίες), την Κυριακή (25/4) επέστρεψε με τον βαθμό από την έδρα της Λιντς (0-0).

Η Ρόμα έχει στρέψει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της στο Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που φαίνεται από τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα στη Σέριε Α. Παραμένει στην 7η θέση συγκεντρώνοντας 55 βαθμούς, όντας στο -6 από τις θέσεις που οδηγούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και στο -11 από την Γιουβέντους και την πρώτη τετράδα που οδηγεί σε αυτούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα, νιώθει “καυτή” την ανάσα της Σασουόλο που βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω της, πέντε στροφές πριν την ολοκλήρωση της διοργάνωσης. Την Κυριακή (25/4) επέστρεψε με άδεια χέρια από την Σαρδηνία, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από την Κάλιαρι.

Η Γιουνάιτεντ δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση και λογικά προσφέρεται ως φαβορί, όμως η απόδοση του άσου δεν μας καλύπτει. Οι Ρωμαίοι θα τα δώσουν όλα και μπορούν να βρουν σκορ στο Μάντσεστερ, αφού η άμυνα των γηπεδούχων δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη. Ποντάρουμε στο Goal/Goal, σε απόδοση 1.90.

 

Ατού ο Έμερι

Μεταφερόμαστε στην ανατολική Ισπανία και συγκεκριμένα στο Estadio de la Ceramica, οπου διεξάγεται ο έτερος ημιτελικός του Europa League, ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και την Άρσεναλ.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τη Βιγιαρεάλ, που δεν είναι πρωτάρα στα ημιτελικά μεγάλων διοργανώσεων, ωστόσο δεν έχει κάνει ποτέ το βήμα παραπάνω. Μετράει μόνο αποκλεισμούς στα ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, ο ένας εξ αυτών κόντρα στην Άρσεναλ το 2006. Φέτος έκανε εκπληκτική πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, είναι αήττητη στη διοργάνωση με ρεκόρ 11-1-0, η μοναδική απώλεια ήταν το εκτός έδρας 1-1 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ τον Νοέμβριο. Έκτοτε πήρε οκτώ διαδοχικές νίκες, στις έξι εκ των οποίων δε δέχτηκε γκολ, απέκλεισε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα Σάλτσμπουργκ, Ντιναμό Κιέβου και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στην Άρσεναλ, όλη η χρονιά εξαρτάται απ’ την πορεία της στο Γιουρόπα Λιγκ, ο μοναδικός τρόπος να καταστεί επιτυχημένη είναι η κατάκτηση του. Δεν προβλέπεται να κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της Πρέμιερ Λιγκ, συνεπώς η ευρωπαϊκή προοπτική περνά αποκλειστικά απ’ την εν λόγω διοργάνωση. Όσο αφερέγγυα είναι στην Αγγλία, τόσο σοβαρή ήταν φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ, έχασε μόλις μια φορά (απ’ τον Ολυμπιακό εντός έδρας, είχε όμως το 3-1 του πρώτου αγώνα), στα προημιτελικά έκανε… πλάκα στη ρεβάνς κόντρα στη Σλάβια Πράγας (0-4).

Αμφίρροπος ο συγκεκριμένος ημιτελικός, αυτό αποτυπώνεται και στις αποδόσεις, ωστόσο εμείς θα δώσουμε ένα προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Έμερι είναι αυθεντία στο θεσμό και γνωρίζει καλά την πρώην ομάδα του. Θα πάμε με τον άσο DNB, σε απόδοση 1.85.

 

Σκληρές άμυνες στη Μαδρίτη

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με Euroleague και τον 4ο αγώνα των playoffs ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Εφές (22:00).

Η Ρεάλ απέδειξε πόσο βαριά φανέλα έχει στην προχθεσινή της νίκη, παρότι το ρόστερ της είναι πληγωμένο. Κατάφερε να μείνει ζωντανή στο ζευγάρι με μία εκπληκτική ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, όταν το 64-76 έγινε 80-76!

Σήμερα θα ποντάρουμε σε ένα ακόμη χαμηλό σκορ, αφού μόνο έτσι θα έχει τύχη η Ρεάλ να ισοφαρίσει τη σειρά. Αμφότερες ομάδες θα παίξουν σκληρή άμυνα και αξίζει να ποντάρουμε στο under 162.5, σε απόδοση 1.89.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top