Την τελευταία στιγμή, για Καββαδά – Σαρικόπουλο

Ο Ηρακλής θέλει να προετοιμαστεί πλήρης κόντρα στον Παναθηναϊκό για την τελική μάχη με τον Προμηθέα…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν είναι ακόμη βέβαιος σε απόλυτο βαθμό ότι θα έχει στη διάθεσή του τους δύο κλασικούς σέντερ της ομάδας, Βασίλη Καββαδά και Ζήση Σαρικόπουλο, στην αναμέτρηση της Τρίτης (15:00) με τον Παναθηναϊκό στο Ιβανώφειο.

Αμφότεροι προέρχονται από μία σοβαρή περιπέτεια υγείας και η αγωνιστική χρησιμοποίησή τους χρήζει ιδιαίτερα προσεκτικής αντιμετώπισης, με συνέπεια η συμμετοχή τους στον συγκεκριμένο αγώνα να κριθεί την τελευταία στιγμή, ουσιαστικά.

Η τεχνική ηγεσία επιθυμεί να έχει τους δύο φορ στη διάθεσή της (όλα δείχνουν ότι ο Δημήτρης Βεργίνης θα αγωνιστεί κανονικά), προκειμένου η ομάδα να αντιμετωπίσει την αναμέτρηση με τους “πρασίνους” ως μία καλή γενική δοκιμή για τη μάχη με τον Προμηθέα – επίσης στο Ιβανώφειο – τη Μ. Τετάρτη, όπου οι “κυανόλευκοι” στοχεύουν να διεκδικήσουν τη μία απαραίτητη νίκη, η οποία ίσως καταστεί επαρκής ώστε να τους στείλει στα play offs. Και, βεβαίως, το επιθυμητό είναι αυτή η τελική δοκιμή να πραγματοποιηθεί με τη χρήση όλων των όπλων της ομάδας…

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top