- Bluearena - https://bluearena.gr -

Καράογλου: “Βρίσκομαι σε επαφές με τον ΓΣ για το ποδόσφαιρο”

Οι τοποθετήσεις του Θόδωρου Καράογλου στο Metropolis 95,5:

«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια εδώ και 1,5 χρόνο ξεκινώντας από τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη και στη συνέχεια προς όλους τους υπουργούς και κερδίσαμε ένα σημαντικό πρόβλημα προς όφελος του Ερασιτέχνη Ηρακλή που είναι η μητέρα του συλλόγου. Ιδρύσαμε ένα νέο σωματείο με την ονομασία Νέος Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής και μεταβιβάστηκαν εκεί όλα τα περιουσιακά του στοιχεία και όλα τα τμήματα και άρα θα μπορέσει να συνεχίσει την λειτουργία του που δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, έχει άλλα 17 τμήματα από πίσω του. 

Για το ποδόσφαιρο υπάρχουν διάφορα ζητήματα και σήμερα ήμουν στα γραφεία του ΓΣ και είχα συζήτηση με τον πρόεδρό του και επεξεργαζόμαστε λύσεις ώστε ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής που έχει χιλιάδες κόσμο σε όλη την Ελλάδα να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει.

Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα και να είστε βέβαιος ότι του χρόνου ο Ηρακλής θα αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία, δηλαδή στη Σούπερ Λιγκ 2 με την προοπτική ότι θα έρθει ένας επενδυτής για να επανέλθει ο Ηρακλής στα μεγάλα σαλόνια. Μία ομάδα όταν βρίσκεται σε ερασιτεχνική κατηγορία πιο δύσκολα προσελκύει επενδυτή. Όταν είσαι σε επαγγελματική, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ήδη ξέρω 1-2 ανθρώπους που ενδιαφέρονται κι όλα αυτά τα χειρίζεται ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι τελικά οι συμφωνίες που υπάρχουν θα ευοδωθούν και όλα θα οδηγήσουν τον Ηρακλή σε επαγγελματική κατηγορία».