Η επέτειος της… αναγκαστικής “συγχώνευσης”…

Στις 6 Απριλίου 2012 σημειώνεται το τυπικό τέλος της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης και έρχεται η συγχώνευση με την ΠΑΕ ΑΕΠ Κατερίνης, μετά το σκάνδαλο του υποβιβασμού στη Δ΄ Εθνική από την ΕΠΟ…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η σχετική ανάρτηση από το Ποδοσφαιρικού Μουσείου Θεσσαλονίκης:

6 Απριλίου 2012 Το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Το 2011 η ΕΠΟ υποβιβάζει τον Ηρακλή στη Δ! εθνική κατηγορία. Οι φίλοι του διαμαρτύρονται γι αυτή την άδικη απόφαση. Στις 20 Ιανουαρίου 2012 αποφασίζεται η συγχώνευση με την Α.Ε.Ποντίων Κατερίνης.

Στις 2 Φεβρουαρίου 2012 ο τότε υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής ομάδος του Ηρακλή ενημερώνει την Ε.Π.Ο. ΟΤΙ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ από το πρωτάθλημα.

Στις 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ .

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Αποβλήθηκε, επιτέλους, o Ηρακλής από τη ÎÎ Εθνική 6-4-2012 TO ΤΕΛΟΣ Αν και έχουν περάσει τρεις και πλέον μήνες που o Ηρακλής δεν συμμετέχει στη Î' Εθνική, καθώς έχει συνεργαστεί με τους Πόντιους Κατερίνης, την Παρασκευή (6/4) η Πειθαρχική της ΕΠΟ επικύρωσε την αποβολή του."

Μπορεί να είναι εικόνα 18 άτομα, εξωτερικοί χώροι, πλήθος και στάδιο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

 

6 Απριλίου 2012 Το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Το 2011 η ΕΠΟ υποβιβάζει τον Ηρακλή…

Δημοσιεύτηκε από Ποδοσφαιρικό Μουσείο Ηρακλή Θεσσαλονίκης στις Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top