- Bluearena - https://bluearena.gr -

Αλεξανδρής: “Η ευρωπαϊκή συμμετοχή δίνει αίγλη στον Ηρακλή”

Οι τοποθετήσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τον Ηρακλή στην αθλητική εκπομπή της TV100:

Για το Fiba Europe cup: «Είναι μια διοργανωση που παίζουν αξιόλογες ομάδες, δεν είναι οι πρωτοκλασάτες ομάδες. Αλλά έτσι όπως έχουν κάνει το μπάσκετ στην Ευρώπη, οποιαδήποτε συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργανωση έχει αίγλη για το κόσμο και την ομάδα. Νομίζω ότι καλά κάνει και συμμετέχει ο ΗΡΑΚΛΗΣ.»

Για την ήττα από την Α.Ε.Κ: «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ αδικείται από το σκορ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δεν περίμενα ότι θα έχανε αυτό το ματς. Είχε πολύ καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια. Είχε τη νίκη μέσα στη τσέπη του, η τελευταία φάση θέλει πολύ συζήτηση. Όλοι είμαστε παθόντες σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο μπάσκετ.»

Για το τεχνικό κομμάτι του αγώνα και τον Σκουρτόπουλο: «Ο Σκουρτοπουλος έδωσε έντολη να χαθεί η δεύτερη βολή,είναι αδικία να τα βάζουν με τον Θανάση. Βέβαια, θα μπορούσε να πάρει το ταιμ – αουτ πριν τη βολή. Νομίζω ότι και το παιδί δεν ήθελε να βάλει τη βολή, αλλά μπήκε. Πιστεύω, ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ αν πρόσεχε λίγο παραπάνω δεν θα το έχανε το παιχνίδι (ακόμη και μετά τη χαμένη βολή του Ιμπανκς). Στη τελευταία φάση είχε τρεις κοντούς και στις αλλαγές που χρησιμοποίησε βρέθηκε ο Χανλαν με τον Ματσιουλις και κέρδισε εκείνο το φάουλ που πιθανά να μην ήταν κιόλας.»

Μεταφορά δηλώσεων: “Χίλια Χρόνια Ηρακλής”