Σκουρτόπουλος: “Επικίνδυνος αντίπαλος η Άνβιλ – Είμαστε έτοιμοι” (vid)

Καββαδάς: “Νίκη πάση θυσία” – Βεργίνης: “Στόχος το Final 4” – Δηλώσεις των “κυανολεύκων” κατά την αναχώρηση από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Κατά την αναχώρηση για την Ολλανδία, “κυανόλευκοι” πρωταγωνιστές εξέφρασαν την άποψή τους για την ευρωπαϊκή περιπέτεια αυτής της εβδομάδας:

Ο κόουτς, Θανάσης Σκουρτόπουλος, τόνισε:

“Πάμε στο Ντεν Μπος ενεργειακά και ψυχολογικά έτοιμοι, για να αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη ευρωπαϊκά ομάδα, γεγονός που την καθιστά επικίνδυνο αντίπαλο. Είναι αγώνας διαφορετικής σημασίας και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε”.

O αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Καββαδάς, δήλωσε:

“Προερχόμαστε από σειρά δύσκολων αγώνων και από το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, που μας απογοήτευσε, ωστόσο οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στο γνώριμο περιβάλλον, στο οποίο μεταβαίνουμε και να κερδίσουμε πάση θυσία τον αγώνα με την Άνβιλ, μολονότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος”.

Ο Δημήτρης Βεργίνης σημείωσε:

“Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ καλή επιθετικά ομάδα και οφείλουμε να ξεχάσουμε τον αγώνα με την ΑΕΚ, που μας απογοήτευσε, να κερδίσουμε την Άνβιλ και να τα καταφέρουμε και στον αγώνα της Παρασκευής στη συνέχεια, ώστε να προκριθούμε στο Final 4, που θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μου. Όλα τα παιδιά είμαστε αποφασισμένοι και από τον ερχομό του κόουτς Σκουρτόπουλου έχουμε δείξει διαφορετικό πρόσωπο και ψυχολογία”.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top