- Bluearena - https://bluearena.gr -

Xάνλαν: “Θέλουμε μία σημαντική νίκη, ενόψει Ευρώπης”

Η τοποθέτηση του Ολίβιε Χάνλαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

“Προερχόμαστε από μια δύσκολη εβδομάδα με συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και μια καλή νίκη με ευρύ σκορ απέναντι στο Μεσολόγγι, κάτι που μας δίνει ψυχολογία για το αυριανό παιχνίδι κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η ΑΕΚ.

Δεν είχαμε όμως χρόνο για ξεκούραση, διότι έχουμε μπροστά μας δύο απαιτητικά παιχνίδια, πρώτα αυτό κόντρα στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και στην συνέχεια το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Anwil για τον θεσμό του FIBA Europe Cup.

Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ έχει αρκετά προβλήματα και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το γεγονός για να πάρουμε μια σημαντική νίκη που θα κρατήσει το μομέντουμ και την ψυχολογία μας ψηλά για την δύσκολη συνέχεια που έχουμε με τους αγώνες στην Ευρώπη και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά γνωρίζουμε ότι έχει ένα ποιοτικό ρόστερ με αξιόλογους παίχτες, όπου όποιος παίχτης κι αν κληθεί να μπει στο παρκέ θα τα δώσει όλα για την ομάδα του.

Οι προπονήσεις μας μέσα στην εβδομάδα ήταν καλές κι ερχόμαστε σε αυτόν τον αγώνα χωρίς προβλήματα, όσο περνάει ο χρόνος γνωριζόμαστε καλύτερα με τον προπονητή και καταλαβαίνουμε τα όσα ζητάει από εμάς στις προπονήσεις, αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα”.