Καββαδάς: “Με υπομονή και δουλειά, όλα κερδίζονται…”

Οι δηλώσεις του “κυανόλευκου” αρχηγού σε αθηναϊκό ραδιόφωνο.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όσα είπε ο Βασίλης Καββαδάς στον Over FM 104,9:

Για την φετινή του επίδοση στο πρωτάθλημα:

Νομίζω ότι είναι μία από τις καλύτερες χρονιές. Με υπομονή και δουλειά, όλα κερδίζονται. Είναι πόσο το θες και πόσο ταιριάζεις με την ομάδα σου. Εγώ ερχόμενος στον Ηρακλή είχα έναν στόχο και νομίζω τα πράγματα πάνε καλά.

Για το κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα:

Η ομάδα όταν ανέβηκε στην Α1 μετά από δύο χρόνια, δημιούργησε ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Εγώ τους πρώτους δύο μήνες ήμουν εκτός προπονήσεων του Ηρακλή και απλά πήγαινα στο γυμναστήριο, διότι προερχόμουν από τραυματισμό. Από εκεί και πέρα, εντάχθηκα στην ομάδα γρήγορα. Ξεκίνησα να προπονούμαι και να βρίσκω τον ρόλο μου. Ένιωσα όμορφα και ένιωσα στήριξη από τους προπονητές. Όσο πέρναγε ο καιρός βελτιωνόμουν και με τις καλές μονάδες που είχαμε μέσα στην ομάδα μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Παίζουμε ένα πολύ καλό μπάσκετ αφού εκτός από το ταλέντο υπάρχει και χημεία στην ομάδα.

Για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα μπάσκετ:

Πέρσι τον Φεβρουάριο με ξανά κάλεσε στην Εθνική ομάδα ο κόουτς Σκουρτόπουλος. Τον ευχαριστώ πολύ. Μετά το 2015 που είχα την τελευταία μου κλήση στην ομάδα. Δούλεψα πολύ και τον Φεβρουάριο ήρθε η κλήση και πραγματικά ένιωθα 19 χρονών, όπως τότε που με είχε καλέσει, ο κ.Ζούρος στο προολυμπιακό τουρνουά. Ένιωθα πολύ χαρούμενος παρότι στα 28 μου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top