- Bluearena - https://bluearena.gr -

Πατέλης: “Αναζητούμε επενδυτή με όραμα δεκαετίας”

Οι δηλώσεις του Θεόφιλου Πατέλη στον Focus 103,6:

-“Τελείωσε και τυπικά το θέμα του ακατάσχετου της Μίκρας, κάτι που σημαίνει ότι τώρα πλέον περιμένουμε τον εοβαρό επενδυτή, να έρθει και να πάρει τον σύλλογο, αλλά να επενδύσει και να εκμεταλλευθεί τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του συλλόγου μας. Στη Μίκρα, μπορεί να γίνει γήπεδο ποδοσφαίρου, κάτι που είχαμε σαν όραμα και ήδη είχε γίνει και σχετική μακέτα, η οποία δημοσιοποιήθηκε, αλλά οι εξελίξεις ήταν αρνητικές. Πρέπει να μπει ένας επενδυτής με όραμα δεκαετίας, γιατί όλοι έρχονται για ένα χρόνο και φεύγουν. Αλλάξαμε 40 προέδρους μέχρι τώρα, φτάνει πλέον…”.

-“Ο Ηρακλής συντηρούσε τόσα χρόνια το Καυτανζόγλειο και πρέπει πλέον και η Πολιτεία να βοηθήσει τον Ηρακλή στην προσπάθεια κατασκευής νέου γηπέδου, είναι υποχρεωμένη να τον βοηθήσει, γιατί εάν δεν υπήρχε Ηρακλής, θα είχε διαλυθεί το Καυτανζόγλειο”.

-“Δεν μου αρέσει σαν ιδέα ο Ηρακλής Αμπελοκήπων και όλο αυτό το σχέδιο, αλλά δεν υπάρχει άλλο και πρέπει να το ακολουθήσουμε”

-“Είναι σοβαρός Ηρακληδέας ο Θόδωρος Δρακόπουλος και ανάλογα με την τσέπη του πρέπει να παρουσιάσει στο λαό του Ηρακλή ένα πλάνο για το γήπεδο των Λύκων, εάν θέλει να κάνει εκεί την έδρα της ομάδας, αλλά θα πρέπει να το θέσει υπόψη του κόσμου, που είναι οι πελάτες”.