Καρβέλας: “Όλοι είμαστε ένοχοι για την εικόνα της ομάδας!”

“Ο κόσμος έχει δίκιο. Οικονομικά τακτοποιημένη ομάδα και παρουσιάζει αυτό το αποτέλεσμα…”, τονίζει ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Καρβέλα στο Metropolis 95,5:

«Οι κινήσεις γίνονται με πρόθεση να διορθώσουμε την ομάδα. Δεν σημαίνει ότι θα σου βγουν. Οταν πήραμε τον Χάτσερ ακούγαμε εγκωμιαστικά σχόλια. Ο Χάτσερ όμως δεν είναι αυτός που περιμένεις να δεις. Στο ματς με τον Άρη δεν πίστευα αυτό που έβλεπα και σε σχέση με το ματς με το Περιστέρι τρεις μέρες νωρίτερα. Στο ένα πετύχαμε μεγάλη νίκησε και στο άλλο χάσαμε με κατεβασμένα χέρια. Σε αυτό που βλέπουμε φέτος, όλοι είμαστε ένοχοι. Αυτό είναι δικό μας δημιούργημα. Δεν είναι μόνο οι παίκτες, υπάρχει διοίκηση, υπάρχουν και προπονητές. Όλοι θέλουμε το καλό της ομάδας αλλά δεν μας βγαίνει. Δεν είναι δυνατόν μια ομάδα που δεν έχει οικονομικό πρόβλημα να πηγαίνει έτσι. Έχει δίκιο ο κόσμος.

Για τις δικαστικές αποφάσεις που αφορούσαν στον Ηρακλή, είπε: «Από τη στιγμή που ο κ.Μάνος ανέφερε τον Δημήτρη στο φύλλο αγώνα, θα υπήρχε τιμωρία. Αντέδρασε όμως μετά από μια λανθασμένη απόφαση. Για τον Χάγκινς κρατήσαμε χαμηλούς τόνους γιατί είχαμε αποδεικτικά στοιχεία που δικαίωσαν τον Ηρακλή και ότι όλα έγιναν νομότυπα. Για γραφειοκρατικούς λόγους προέκυψε το πρόβλημα αλλά δεν υπήρχε δόλος».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με το Μεσολόγγι, πρέπει να το κερδίσουμε για να ηρεμήσουμε, γιατί περάσαμε δύσκολα σε αυτές τις δύο εβδομάδες».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top