Kαταγγελία του Τμήματος Τζούντο του ΓΣ Ηρακλής

Κατά πρώην μέλους της “κυανόλευκης” διοίκησης και πρώην εφόρου Τμήματος…

Ερασιτέχνης

Η ανακοίνωση – καταγγελία του Τμήματος Τζούντο του Ερασιτέχνη Ηρακλή έχει ως εξής:

Το τμήμα Τζούντο καταγγέλλει  Πρώην μέλος του Δ.Σ του  Γ.Σ και πρώην έφορο τμήματος του ότι από την Διευθυντική του θέση , δεν υπεράσπισε το τμήμα που τον ανέδειξε μέλος του Δ.Σ του Γ.Σ τις διαχρονικές Αξίες του τμήματος μας. Υπήρξε επιστολή μιας εθελόντριας του οργανισμού απεξάρτησης  που Διοικούσε στην οποία συκοφαντούσε τις αξίες του τμήματος μας. 

Αυτός όχι μόνο δεν φρόντισε στην απομάκρυνση της Συκοφάντριας από τον οργανισμό αντίθετα με την στάση του ενθάρρυνε την διακοπή της Συνεργασίας του οργανισμού που ασκούσε Διευθυντική εποπτεία   μέχρι και το 2020  του με τον Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ

 Αλήθεια τί ήθελε ακριβώς να κάνει με αυτή την πράξη ;

Οχι Πάντος να υπερασπίσει τον Γ.Σ Ηρακλής και τις αξίες του τμήματος του Τζούντο.

Πως γίνετε την μια χρονιά 2018 τα μέλη του οργανισμού απεξάρτησης  να συμμετέχουν  με την  ομάδα ποδοσφαίρου του οργανισμού, σε αγώνες ποδοσφαίρου, Σουτάρω τα Ναρκωτικά απ την Ζωή μου  που διοργάνωσε η Α.Θ 10 στους Χορτατζίδες  με τα Προγράμματα Απεξάρτησης  της πόλης και την επόμενη χρονιά 2019 να μη  παίρνει θέση  για μια επιστολή που κατασκευάστηκε στο κτήριο που έχει και το γραφείο του του Οργανισμού που ασκούσε Διευθυντική εποπτεία .

Γιατί όταν έχουμε ζητήσει την επιστολή αυτή να δει το ΦΩΣ της δημοσιότητας προκειμένου ο Γ.Σ να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα του η επιστολή αυτή ποτέ δεν την είδαμε αλήθεια τί φοβήθηκαν   :η συντάκτρια αυτής της επιστολής η καθοδηγήτρια αυτής της επιστολής ; Γνωρίζουμε ότι είναι φίλες της ομάδας του συμπολίτη.  

Την υπεράσπιση των διαχρονικών αυτών αξιών την ανέλαβαν αθλητές και γονείς με επιστολές τους  προς την Διεύθυνση του οργανισμού 

 

 

 Κοινοποίηση Δ.Σ. του  Γ.Σ.  “ Ο Ηρακλής “         Θεσσαλονίκη,  10   Απριλίου 2019  

   Κυρία……      Σας απευθύνω την παρούσα και παρακαλώ να έχετε την ευγενή καλοσύνη να λάβετε υπ΄ όψιν σας τα δύο – τρία πράγματα που θα ήθελα να θέσω στην προσοχή σας.

       Είμαι αθλήτρια του τμήματος Judo του Γυμναστικού Συλλόγου  “ Ο Ηρακλής “ από τα εννέα μου χρόνια. 

 Είμαι  σήμερα δεκαεννέα ετών, φοιτώ στο πρώτο έτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης – Πολυτεχνική σχολή. Ονομάζομαι Νάνου Σταυρούλα. Τον Δεκέμβριο 2018 σε πανελλήνιο πρωτάθλημα έλαβα την δεύτερη θέση στην κατηγορία μου .    

Όσον  με αφορά, και αναφέρομαι στην δεκαετή εμπειρία μου από το Τμήμα                               Judo του“ Ηρακλή “, έχω ασκηθεί σε ένα υγιές – και με την πρακτική και με την ηθική έννοια του όρου  – περιβάλλον, μακριά  από χρήσεις οποιασδήποτε μορφής ουσιών, στις οποίες είναι ο συγκεκριμένος σύλλογος και εμείς, οι αθλητές του, αντίθετοι και έχουμε φροντίσει να μην έχουμε καμία επαφή ούτε καν οπτική με παρόμοια πράγματα.     

Αυτό ακριβώς μας διασφαλίζει ο χώρος στον οποίο αθλούμαστε,  ο οποίος είναι πάντα προστατευμένος και    ουδέποτε περιήλθε στην αντίληψή μας κάτι διαφορετικό από αυτό στο οποίο κατατείνουμε και μας χαρακτηρίζει και στην προσωπική και στην συλλογική μας ζωή ως αθλητές του Judo, δηλαδή στην αρχαιοελληνική αρχή “ νούς υγιής  εν σώματι υγιεί “    

 Υπό το πρίσμα αυτό προσέχουμε εμείς οι ίδιοι τον χώρο της άθλησής μας – το   dojo μας– και νοιώθουμε προσωπικά υπεύθυνοι γι’ αυτόν, πράγμα που σημαίνει ότι οτιδήποτε θα παρέκκλινε από την κανονικότητα θα γινόταν άμεσα αντιληπτό από μας και θα αποτελούσε αντικείμενο διαφορισμού με αυτό, όπερ και ουδέποτε συνέβη. 

 

Ευτυχώς για μας και για τον χώρο μας ουδέποτε βρεθήκαμε σε τέτοια δυσάρεστη θέση.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 

ΤΜΗΜΑ ΤΖΟΥΝΤΟ Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ 

Back to Top