- Bluearena - https://bluearena.gr -

Εκστρατεία του ΓΣ για τον νέο “Γαλάζιο Οδηγό”!

Το εγχείρημα του “Γαλάζιου Οδηγού”, που δημιούργησε παλαιότερα ο Σύλλογος, επιχειρεί να αναβιώσει – σε σύγχρονα πρότυπα – ο Γυμναστικός Σύλλογος.

Η σχετική ανάρτηση – πρόσκληση:

Ο επαγγελματικός κατάλογος των φίλων του Ηρακλή είναι μια νέα προσπάθεια του ΓΣ Ηρακλής για συνεργασία με τους επαγγελματίες και επιχειρήσεις που είναι φιλικά προσκείμενες προς τον σύλλογο. Ο ΓΣ Ηρακλής, με την προβολή των επαγγελματιών που υποστηρίζουν με αυτόν τον τρόπο την ομάδα, θα επιδιώξει να ενισχύσει τις σχέσεις του με την ευρεία μάζα της επαγγελματικής και επιχειρηματικής κοινότητας ενώ παράλληλα θα αναπτύσσονται και άλλες δυνατότητες συνεργασίας.
Ο ΓΣ Ηρακλής θα συγκεντρώσει και θα προβάλει δωρεάν τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις στην ιστοσελίδα του και τα social media με αντάλλαγμα οι διαφημιζόμενοι να παρέχουν κάποιας μορφής παροχή (π.χ. 5% έκπτωση) στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του ΓΣ. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργείται μια σταθερή σχέση των διαφημιζόμενων με τον κόσμο του Ηρακλή αυξάνοντας τον τζίρο ενώ θα παρέχονται ισχυρά κίνητρα στον κόσμο του συλλόγου για να είναι οικονομικά τακτοποιημένα μέλη κάθε χρόνο και να μην βλέπουν την ετήσια συνδρομή ως ελεημοσύνη προς τον σύλλογο. Στόχος είναι να ενεργοποιηθεί η ευρύτερη μάζα των φιλάθλων του Ηρακλή και με την ελκυστική παροχή κινήτρων να γίνουν πολλαπλάσια τα ενεργά μέλη και να βρεθούν πιο κοντά στον σύλλογο.
Συμπληρώστε την αίτηση:
https://docs.google.com/…/1-wHLpUpmc8l1…/edit… [1]
Δείτε τις μέχρι τώρα παροχές στα ενεργά μέλη του ΝΓΣ Ηρακλής για το έτος 2021:
https://blue-supporters.blogspot.com/ [2]