“H υπομονή μας εξαντλείται…”

Το μήνυμα της “κυανόλευκης” διοίκησης για την κατάσταση, που έχουν διαμορφώσει οι αρμόδιοι φορείς, γύρω από την επανέναρξη της Γ΄ Εθνικής…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ανάρτηση του Ηρακλή αναφέρει:

Οι μαραθώνιες συζητήσεις που έφεραν το μεγάλο μπέρδεμα για την Γ εθνική και τα πολλά ερωτηματικά που ακολουθούν στην συνέχεια για την επανέναρξη η όχι.

Λόγω ότι είχαν ενστάσεις οι επιστήμονες ιατροί με την αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες μπλόκαραν ακόμα και τις προπονήσεις.

Βέβαια ο κάθε σύλλογος έτσι κι εμείς με rapid test και τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο στις προπονήσεις με αυστηρά μέτρα έπεσαν στο κενό.

Να υπενθυμίσουμε πως η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει τα εξής για τη Γ’ Εθνική (που στο Δ.Σ. της Παρασκευής επιβεβαιώθηκε πως όταν μπορέσει να γίνει θα είναι με τον Α’ γύρο):

Η Επιτροπή Διοργανώσεων στη συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε να εισηγηθεί στην ΕΕ/ΕΠΟ τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις. Ως ημερομηνία επανέναρξης του Πρωταθλήματος ορίζεται η Κυριακή 28/03/2021.

Επίσης, εκτός των ανωτέρω, η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.

Εμείς ως διοίκηση του Ηρακλή με το ΟΚ της ΕΠΟ εδώ και λίγες μέρες είχαμε ξεκινήσει να συζητάμε για μεταγραφές με ποδοσφαιριστες ώστε να ενσωματωθούν στην ομάδα αλλά και ίσως ανακοινώναμε και κάποιες συμφωνίες χορηγών όπου θέλουν να στηρίξουν την νέα προσπάθεια που κάνει ο Ηρακλής.

Σίγουρα θα περιμένουμε να συνεννοηθούν πρώτα οι αρμόδιοι της ΕΠΟ μαζί με τους επιστήμονες και έπειτα θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις εφόσον χρειαστεί.

Η υπομονή όμως έφτασε στο τέλος για όλους και πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top