- Bluearena - https://bluearena.gr -

Asvestochori Club: “Σοβαρευτείτε και σώστε τη χρονιά…”

Η ανάρτηση του Asvestochori Club:

Ο σύνδεσμος μας πριν 1,5 μήνα περίπου έκλεισε έναν χρόνο που ξανά άνοιξε τις πόρτες του, σε μια χρονιά που άνετα την λες κ την χειρότερη στην 112ετη ιστορία μας. Εκ των πραγμάτων δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για την περίφημη κόντρα οργανωμένων και κ. Δρακοπουλου.

Αυτό που καταλάβαμε σίγουρα είναι ότι ο πρόεδρος μας είναι “ποτισμενος” δηλητήριο (ίσως από τους προσωπικούς του φίλους στον ΗΡΑΚΛΗ!). Πάντα επιθετικός απέναντι μας, αρνητικός σε ότι πρόταση του έχει γίνει από τους συνδέσμους, μ ένα προφίλ που μας θυμίζει άλλες εποχές στο ποδόσφαιρο μας του στυλ “εγώ κάνω ότι γουστάρω “. Χωρίς ίχνος σεβασμού απέναντι στον κόσμο της ομάδας.

Τεράστιο σοκ να τον ακούς να ουρλιάζει μετά τον αποκλεισμό στο φετινό κύπελλο μέσα στα μούτρα μας “ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΑ 70 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ”!!!! Βρε ποιον μας θυμίζει, ποιον μας θυμίζει…

Θέλουμε να πούμε τοοοοσα πολλά εδώ και καιρό αλλά είμαστε διστακτικοι. Και αυτό συμβαίνει γιατί δυστυχώς ο πρόεδρος μας έχει καταφέρει να “ψήσει” ένα κομμάτι του κόσμου ότι εμείς δεν τον θέλουμε και του κάνουμε πόλεμο με σκοπό να τον διώξουμε!!!! Και ο ρόλος μας είναι ενωτικός και όχι αιτία αλλού ενός εμφυλίου.

Θα προτιμήσουμε λοιπόν για λίγο ακόμη να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό. Για όλες τις προσβολές που έχουμε δεχθεί, για όλα τα ψέματα που λέτε πίσω από την πλάτη του οπαδικο κινήματος, για τις άπειρες και ακατανόητες προκλήσεις (ακόμη και μέσω Facebook!!!) που έχουμε καταπιεί αμασητες. Θα το κάνουμε γιατί ξαφνικά έχει και άλλο στόχο! Μετά την 4αδα,το κύπελλο Ελλάδας, το ευρωπαϊκό, πλέον κυνηγάμε να σωθούμε (οποίος δεν το λέει είναι από χθες επικίνδυνος και ίσως και βαλτός)!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε να πούμε πολλά και θα τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο όσο και να το αποφεύγεις. Σοβαρευτειτε ΟΛΟΙ και σώστε την χρονιά γιατί αλλιώς θα καταλάβετε με άσχημο τρόπο ότι εδώ είναι ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και όχι αμπελοκήπων ή καλοχωριου…

ΗΡΑ ΕΙΣΑΙ Η ΒΟΜΒΑ Κ ΓΩ ΕΊΜΑΙ Η ΠΕΡΟΝΗ

ΤΡΆΒΗΞΕ ΤΗΝ Ν ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ…

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ