Γιάννης Παπαδόπουλος: “Δεν νομίζω να ξεκινήσει το πρωτάθλημα…”

Απαισιόδοξη νότα από τον έμπειρο παίκτη των “κυανολεύκων”…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι τοποθετήσεις του Γιάννη Παπαδόπουλου στο Metropolis 95,5:

Ερωτηθείς για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής: «Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα, όλα είναι στον αέρα. Σε εμάς δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, ότι διαβάζουμε από το ίντερνετ. Ξέρουμε ότι μάλλον αρχίζουμε στις 28 Μαρτίου, αλλά όλα είναι στον αέρα κατά την γνώμη μου».  

Για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών: «Κανείς δεν γίνεται να είναι έτοιμος. Άλλο να κάνεις ατομικές προπονήσεις και να τρέχεις, και άλλο ομαδικές. Ειδικά όταν δεν δουλεύεις ως ομάδα, είναι δύσκολο να προετοιμαστείς. Τα παιχνίδια θα είναι συνεχόμενα. Θα είναι δύσκολο».  

Αναφορικά με  την απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων για πρωτάθλημα ενός γύρου: «Δεν γίνεται αυτό, δεν βλέπω να ξεκινάει το πρωτάθλημα. Έχουν διεξαχθεί ήδη 4 αγωνιστηκές ενώ μένουν άλλες 10. Υπάρχουν και ομάδες που θα αποχωρήσουν. Πως θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα τότε;»  

Για την απόφαση να μειωθεί ο μισθός των διαιτητών κατά 50%: «Και οι διαιτητές άνθρωποι είναι, κάποιοι μπορεί να ζουν μόνο από αυτό. Είναι δύσκολη η κατάσταση, το να παίρνεις κάποια χρήματα και ξαφνικά να στα ρίχνουν στο 50% είναι άδικο. Είναι δύσκολη η κατάσταση όμως. Οι αρμόδιοι είναι οι ίδιοι οι διαιτητές. Αυτόι πρέπει να αποφασίσουν αν θα δεχθούν αυτή την πρόταση».  

Για την ενασχόληση του στο διάστημα της καραντίνας, και την ζωή του μακριά από το ποδόσφαιρο: «Το διάστημα μακρία από το ποδόσφαιρο είναι μεγάλο. Απόφασισα να ασχοληθώ με κάτι πέρα από αυτό. Είχα μια πρόταση από την «new deal» και την δέχθηκα. Μου αρέσει πολύ το ομαδικό πνεύμα και οι επαγγελματικές κατευθύντήριες γραμμές της εταιρίας. Απευθύνεται τόσο στην Ελληνική όσο και στην ξένη αγορά. Είμαι εξωστρεφής άνθρωπος και είναι κάτι το οποίο μπορώ να το κάνω, παράλληλα με τις υποχρεώσεις μου με την ομάδα»

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top