Zαντόπουλος: “Αποσυμφόρηση του ρόστερ και ενίσχυση”

Ο πρόεδρος της ομάδας αναφέρεται στον σχεδιασμό ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η τοποθέτηση του Γιάννη Ζαντόπουλου στο Metropolis 95,5:

«Εμείς θέλαμε να επανεκκινήσουμε, είχαμε μεγάλη προσμονή να ξεκινήσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας. Καταρχάς να δούμε πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή και ποιοι θα κατέβουν να παίξουν. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι συμμετοχές γιατί αν δεν κατέβουν πολλές ομάδες μπορεί να γίνει συγχώνευση των ομίλων.

Εγώ έχω πληροφορία ότι στον δικό μας όμιλο δεν θα κατέβουν τουλάχιστον έξι ομάδες, ενώ σε άλλον όμιλο μόνο δυο θα κατέβουν. Πιστεύω με τα έξοδα της διαιτησίας και των rapid tests θα βρεθεί λύση, αλλά πρέπει να δούμε το ξανά λέω ποιοι θα κατέβουν για να πάρει η ΕΠΟ την οριστική της απόφαση για το μέλλον του Πρωταθλήματος.

Πάνω στο χορηγικό κομμάτι πρέπει να το ξανά τρέξουμε, αλλάζουν πολλά δεδομένα τώρα, όμως δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη. Υπήρχε μια συμφωνία με το DION TV για τα εντός έδρας παιχνίδια του Ηρακλή και εφόσον ξανά αρχίσει το Πρωτάθλημα θα μεταδίδονται και πάλι οι αναμετρήσεις του συλλόγου. 

Η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις κανονικά, όλα τα rapid tests που κάναμε ήταν αρνητικά. Τα παιδιά ήρθαν με μεγάλη διάθεση και όρεξη, θα γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ από τον προπονητή μας γιατί έχουμε υλικό 30 παικτών.

Ο κ. Μπαξεβάνος θέλει να μειωθεί το ρόστερ και εφόσον γίνει θα ενισχυθούμε. Δικαίωμα μεταγραφών έχουμε μέχρι τέλος Μαρτίου».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top