- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Μόνον αν έρθει αντικαταστάτης…”

Το θέμα του Σκάιλερ Μπόουλιν έχει, πλέον, τοποθετηθεί σε ξεκάθαρη βάση, καθώς η επιθυμία και η πρόθεση του παίκτη είναι σαφής και αφορά στην αποχώρησή του από την ομάδα, ενώ η πλευρά του Ηρακλή του έχει διασαφηνίσει τις δικές της προθέσεις.

Οι “κυανόλευκοι” τόνισαν προς την πλευρά του Αμερικανού ότι είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν την επιθυμία του και να τον αποδεσμεύσουν, υπό την απολύτως απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα εντοπιστεί, θα συμφωνήσει και θα εξασφαλιστεί η έγκαιρη ενσωμάτωση του αντικαταστάτη του.

Οι ιθύνοντες της ομάδας δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να έρθει η μέρα του κρίσιμου αγώνα με τον ενισχυμένο Ιωνικό και ο Ημίθεος να παραταχθεί με έναν πόιντ γκαρντ λιγότερο στο δυναμικό του και αυτό είναι κάτι, το οποίο κατέστη σαφές στον Μπόουλιν.

Ο ίδιος επιμένει ότι, πέρα από την πρόταση της γερμανικής Βίρτσμπουργκ, έχει στα χέρια του και άλλες προτάσεις από ευρωπαϊκά clubs, ωστόσο αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να “σπάσει” το συμβόλαιό του χωρίς ο “Γηραιός” να έχει διασφαλίσει την αναπλήρωσή του.

Προς αυτόν τον σκοπό, στο Ιβανώφειο εξακολουθούν να μελετούν περιπτώσεις για τη θέση “1”, χωρίς να υπάρχει κάτι δεδομένο και οριστικό μέχρι στιγμής…